De ijsbaan van Steenderen, waar dit jaar niet kon worden geschaatst. Foto: PR
De ijsbaan van Steenderen, waar dit jaar niet kon worden geschaatst. Foto: PR

Jeugdleden IJsclub De
Molenkolk gaan schaatsen

STEENDEREN - Het bestuur en de leden van ijsclub de Molenkolk weten dat deze winter opnieuw niet geschaatst kan worden op de ijsbaan aan de Toldijkseweg. Het zag er in januari even hoopvol uit. De baan lag er fantastisch bij, echter de winter zette helaas niet door. Op kunstijsbaan de Scheg te Deventer is uiteraard wel volop geschaatst. Elke zondag neemt een groep fanatieke leden van de ijsclub richting Deventer deel aan de schaatstrainingen die daar door de schaatsschool worden georganiseerd. De prachtige nieuwe schaatstenues, deels gesponsord door Steenderense ondernemers en de ijsclub, springen daarbij in het oog. Om de jeugdleden van de ijsclub op de valreep van de winter toch nog de gelegenheid te bieden om te schaatsen, organiseert de ijsclub op zondag 13 maart een bezoek aan de Scheg. Naast schaatsen worden daar die ochtend allerlei andere leuke ijs-activiteiten gehouden. Het gezamenlijke vertrek is om 9.30 uur vanaf de ijsbaan aan de Toldijkseweg. De verwachting is dat de deelnemers daar rond 13.00 uur terug zijn. Aansluitend zorgt het bestuur in de Ieskeet voor heerlijke Aviko friet! Deelname (dat wil zeggen vervoer, toegang tot de Scheg en friet na afloop) is voor jeugdleden van de ijsclub gratis. Opgave t/m woensdag 9 maart, graag per mail bij Martje Eggens, rieks.eggens@planet.nl of Willy Rutjes, willyenlucy@kickmail.nl. Wel zelf zorgen voor schaatsen! Graag bij opgave vermelden of ouders in de gelegenheid zijn om te rijden.


Burgemeester opent
keukenafdeling Helmink

VORDEN – Vrijdag 11 maart vindt de opening plaats van de nieuwe keukenafdeling bij Helmink in Vorden. Burgemeester Besselink zal de officiële openingshandeling verrichten om 13.30 uur, waarna iedereen kan genieten van de nieuwe collectie Duitse topkeukens, waar deze dag bovendien live cooking plaats zal vinden. U bent van harte welkom! Het assortiment uitbreiden met keukens is voor Helmink Vorden een logische keuze, met deze aanvulling kan de winkel een totaalconcept bieden op het gebied van wonen. De laatste tijd is men bij Helmink druk bezig geweest met het integreren van de keukenafdeling in de bedrijfsvoering. Zo is er een computerprogramma aangeschaft waarmee keukens in 3D getekend kunnen worden, zodat de klant een goede indruk krijgt van de toekomstige keuken.

Daarnaast vindt de klant op de begane grond en eerste verdieping opstellingen met apparatuurmerken als AEG, Pelgrim, Etna en Zanussi. Bovendien kan men kiezen uit een ruim assortiment aan fronten, werkbladen, accessoires en opties. Volgend weekend kan iedereen volop genieten van de nieuwe keukenafdeling, vanwege de extra openstelling: vrijdag 11 maart van 13.30 tot 21.00 uur, zaterdag 12 maart 09.00 tot 17.00 uur en op zondag 13 maart van 12.00 tot 17.00 uur. Helmink Vorden verwelkomt u graag tijdens het openingsweekend.


www.helminkwonen.nl