Het team van de ClédingkanTine. Foto: PR
Het team van de ClédingkanTine. Foto: PR

Elfde nummerverkoop van de
ClédingkanTine

HENGELO - Donderdag 17 maart is het weer zover, dan is de nummerverkoop van de ClédingkanTine. Voor veel mensen is de ClédingkanTine al heel bekend, maar voor degene die er nog niet van heeft gehoord een kleine uitleg.

De oprichters van de ClédingkanTine zijn Clementine en Tine, naamgevers van deze beurs. De ClédingkanTine is een beurs voor Meisjes/Dameskleding, waarvoor gedragen kleding kan worden ingebracht, ook schoenen en tassen zijn van harte welkom. De kleding moet wel modieus zijn en in goede staat.
"Voordat u de kleding komt inbrengen, haalt u eerst voor 1,50 euro 24 prijsstickers, te gebruiken om zelf uw kleding te prijzen. 70% procent van de opbrengst is voor u. U bepaald dus zelf de prijzen", vertelt Clementine. "Op de dag van de beurs 31 maart komt u het 's morgens inleveren en op vrijdag 1 april haalt u het restant en uw envelop met de verdienste op. Zelf hoeft u de kleding dus niet te verkopen."
De kleding die niet meer terug hoeft, wordt geschonken aan een goed doel, dat kunnen deelnemers zelf aangeven op de prijsstickers. Er gaat uitgebreide informatie mee naar huis, zodat alles nog eens rustig kan worden nagelezen. De ClédingkanTine maakt op deze manier veel mensen blij. De verkoper die een opgeruimde kast heeft en er ook nog iets aan verdiend. Natuurlijk de tieners en dames die met stapels kleding weer naar huis gaan en als laatste het goede doel waar het restant kleding naar toe gaat.
De nummer/prijsstickerverkoop is op 17 maart van 09.00 tot 10.00 en van 18.00 tot 19.00 uur in Partycentrum Langeler aan de Spalstaat 5 in Hengelo. Het aantal nummers is beperkt en op is ook écht op.
De Tiener/Damesbeurs is op 31 maart van 18.00 tot 20.30 uur, eveneens in Partycentrum Langeler.
Alle vrijwilligsters van de ClédingkanTine hopen op veel belangstelling op de nummer verkoop en/of op de Tiener/damesbeurs. Kijk op de site of op facebook voor meer informatie.


www.cledingkantine.nl

Het team van de ClédingkanTine. Foto: PR