Erna Westenberg viert veertigjarig jubileum. Foto: PR
Erna Westenberg viert veertigjarig jubileum. Foto: PR

Erna viert veertigjarig jubileum

HENGELO- Wij feliciteren onze hoofdcaissière Erna Westenberg met haar veertigjarig jubileum. Ja zeg het maar gerust, dat zou je zo niet zeggen. In het jaar 1976, op 15 maart is Erna begonnen bij de Edah in Delden. Op 5 februari 1983 is zij met haar baas de heer Botterman meegegaan naar Hengelo deze voor zichzelf begon als ondernemer bij Edah. Na eerst werkzaam te zijn geweest op de afdeling vleeswaren ging zij later de kassapartij verzorgen als hoofdcaissière.

Erna is een fijne en accurate medewerkster, de administratie is top voor elkaar, alleen slaat soms de stress toe als het druk is, dan rent ze zichzelf en ons wel eens voorbij. Tijden veranderen, vroeger kon je nog roken op het kassakantoor, vertilde ze zich aan een doos suiker van dertig kilo of lonkte naar een vertegenwoordiger van Inia en werd rood tot in haar nek, ook zag ze er toen nog anders uit in haar broekrok en klikklak schoenen. Ook heeft ze een hekel aan veranderingen, maar ja je wilt ook niet achter blijven, dus past Erna zich keurig aan.

Erna bedankt voor al die jaren waarin je hebt ingezet om alles bij ons goed te laten verlopen. Het zou theoretisch kunnen dat je zelfs de vijftig jaar haalt, dan maken we er nog een mooier feestje van. Erna proficiat namens Hans & Petra Eland en al je collega's van Plus Eland.
Mocht u haar willen feliciteren, dan bent u van harte welkom op dinsdagavond 15 maart vanaf 20.30 uur in Zalencentrum Langeler in Hengelo. Of daarna natuurlijk gewoon bij de Plus!


Gezellige middag met de Kakelkontjes

HENGELO - Op zaterdag 27 februari organiseerde de Zonnebloem Hengelo/Keijenborg een gezellige met zo'n 125 gasten in zaal Wolbrink.

Voor deze middag waren de Kakelkontjes uitgenodigd. Zij brachten onder andere de Honeymoonquiz waaraan vier echtparen deelnamen en waarvan de dames als bruidjes werden voorgesteld. In de pauze was er een hapje en drankje. Tevens werd er een verloting gehouden met mooie prijzen. De gasten genoten van een mooie middag. Na afloop was er nog koffie met krentenwegge.
Zoals gewoonlijk wordt de volgende activiteit weer aangekondigd in Weekblad Contact.


Herman en Cilia Luimes gaan
KWF collecte coördineren

HENGELO/KEIJENBORG - Al achttien jaar wordt de collecteweek van het KWF kankerbestrijding in Hengelo en Keijenborg georganiseerd door Thea Nijenhuis. Niet alleen als vrijwilliger maar tevens heeft de inzet van Thea en haar team een bijdrage opgeleverd voor het KWF waar zij trots op kunnen zijn. Thea heeft na al deze jaren besloten om het stokje door te geven aan Herman en Cilia Luimes. Zij gaan vanaf dit jaar de collecteweek in Hengelo, Keijenborg incl. de buitengebieden coördineren. Het bestuur van de Kankerbestrijding Bronckhorst wil Thea bedanken voor haar inzet als coördinator, wel blijft zij zich inzetten als collectant. Tevens wil zij Herman en Cilia heel veel succes wensen bij het organiseren van deze belangrijke werkzaamheden. Het bestuur is op zoek naar mensen die in - en buiten de bebouwde kom van Hengelo willen collecteren. Vragen of aanmelden om te helpen, kan via e-mail.


kwfbronckhorst@gmail.com

Leden van de Zonnebloem genieten van de Kakelkontjes. Foto: PR
Herman en Cilia Luimes nieuwe coördinatoren collecte KWF Hengelo/Keijenborg. Foto: PR