Medler Lente Fair op Palmzondag

MEDLER - In de buurtschap Medler, gelegen tussen Vorden en Ruurlo, organiseert de plaatselijke Oranjecommissie op zondag 20 maart de vijfde editie van de Medler Lente Fair. Ook dit jaar heeft Elweco-Medo haar terrein en gebouwen aan de Onsteinseweg 2 in Vorden weer beschikbaar gesteld voor deze activiteit.

Tal van ondernemers, verenigingen en hobbyisten zullen op deze dag hun producten tonen en verkopen.
Daarnaast is er een grote sortering zeer mooie tweedehands kleding voor kinderen en volwassenen, speelgoed, boeken en klein antiek. De rommelmarkt is in het beheer van de Oranjecommissie, daarnaast zullen nog zo'n vijftig standhouders aanwezig zijn.
Er is een grote variatie onder de standhouders. Zo zijn er verschillende verenigingen en goede doelen, verschillende stands in groenvoorziening en bloemsierkunst, stands voor het onderhoud en inrichting van gebouwen, smidswerk, loonwerk, oude tractoren, kortom te veel om op te noemen.

Ook voor de kinderen heeft de Oranjecommissie weer speciale activiteiten georganiseerd, zoals een mini-kraan, een knutselhoek en een springkussen.
En op een lentefair horen natuurlijk ook dieren! Naast de schapen en lammeren, zal ook de PKV weer aanwezig zijn met vele kippen, konijnen, en de marmotten-baan.

Na drie edities van prachtig mooi lenteweer, waren de weergoden de organisatie vorig jaar minder goed gezind. En hoewel de weersvooruitzichten momenteel goed zijn, kan de organisatie bij mindere weersomstandigheden ook dit jaar weer nagenoeg alle standhouders een plaats bieden onder dak.

De fair is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang en parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie op de website.


www.medlerfeest.nl