Verrast met leuke, lekkere prijsjes. Foto: Jan Oostland
Verrast met leuke, lekkere prijsjes. Foto: Jan Oostland

Zonnemiddag: time-2-play, time to talk

TOLDIJK - Gespeeld werd er door de heren Hugo en Ton, samen Time-2-play, op de Zonnemiddag die zaterdag 5 maart werd gehouden. Zij zorgden met keyboard en zang voor een gevarieerde muzikale achtergrond bij de verhalen die de gasten van de Zonnebloem-afdeling Steenderen e.o. elkaar vertelden.

De eerste Zonnemiddag van dit jaar was zoals gebruikelijk goed bezocht. Met een kleine honderd gasten betekende dat dat er ook een legertje vrijwilligers ingezet moest worden. Zij doen dit overigens met alle plezier. Samen zorgden zij ervoor dat het de gasten aan niets ontbrak, van koffie met cake, een glas fris of iets sterkers tot aan de warme maaltijd als afsluiting. En tussen die bedrijven door werd er vooral veel met elkaar bijgepraat.

Een verloting is al sinds jaar en dag traditie op de Zonnemiddagen. Even verlegde de aandacht zich naar de envelopjes met lootjes, benieuwd naar wat er gewonnen was.
Vanwege de formule -altijd prijs- ging niemand met legen handen naar huis.

De volgende Zonnemiddag van de Zonnebloem-afdeling Steenderen e.o. wordt gehouden op zaterdag 5 november 2016. De vrijwilligers hopen dan weer veel gasten te mogen ontmoeten.