Het gehele team en begeleiding zijn dankbaar voor de nieuwe tenues. Foto: PR
Het gehele team en begeleiding zijn dankbaar voor de nieuwe tenues. Foto: PR Foto:

Nieuwe PAX tenues

Hengelo - Recent heeft Heico Wansink namens de Albert Heijn Hengelo GLD de nieuwe Pax tenues gepresenteerd. Heico Wansink ontving na die tijd van uit de handen van aanvoerder Bouwe Dijk een mooi boeket bloemen.

Hopelijk leveren de nieuwe tenues de komende tijd nog een aantal belangrijke punten op voor Pax B1. Momenteel staat het team op de 10e plek in de hoofdklasse L, wat betekend dat ze net boven de nacompetitie/degradatie streep staan. Met nog 9 wedstrijden te gaan kan er dus nog genoeg gebeuren. Namens het gehele team en begeleiding willen we Heico Wansink daarom bedanken voor de nieuwe tenues.

Op de foto v.b.n.b: Tom Bilderbeek, Jesse Weustenenk, Thomas van de Linden, Jeroen Bobbink, Luke Wansink, Jurian Hoebink, Remco Mentink, Jannick Koerhuis, Nick Smeitink, Mouro Wentink, Jurre Lassche, Stein Ankersmit, Bouwe Dijk, Xander Teeuwsen, Melvin Rouwenhorst, Robin Leidelmeijer, Roy Wolsheumer, Martijn ten Barge en Jules Wouters.


Linde en Leonard op het NK aan start

Hengelo - Op 5 maart werden de Nederlandse Kampioenschappen dressuur voor de klasse Z1 cat. D/E pony's verreden in Ermelo op het federatiecentrum van de KNHS. Ponyclublid Linde Oosterink heeft zich via de Gelderse Kampioenschappen hiervoor weten te plaatsen. Een grote groep leden, familie en vrienden was aanwezig om hen aan te moedigen. Ondanks de lastige omstandigheden tijdens de voorbereiding wist de combinatie in een swingende uitgestrekte draf door de baan te gaan. Mede hierdoor heeft ze een prachtig winstpunt weten te rijden. RV&PC de Gompert is trots op Linde dat ze aan het NK heeft mogen deelnemen en het resultaat dat ze heeft neergezet met haar knappe pony Leonard. Op naar de klasse Z2!


Rijverenigingen worden samengevoegd

Hengelo – Rijvereniging Hengelo en Ponyclub Hengelo Gelderland zijn samengevoegd tot één vereniging. De leden van beide verenigingen hebben tijdens de laatste algemene vergadering ingestemd met het samengaan van de twee verenigingen.

Beide verenigingen werken al jaren nauw en met veel plezier samen, een samensmelting van beide verenigingen was hierdoor een logische vervolgstap. Door deze verandering is er ook een nieuw bestuur samengesteld die de vereniging zal vertegenwoordigen.
Wilt u meer informatie over de vereniging of de lessen? U bent van harte welkom te komen kijken tijdens de lessen op één van de avonden of neem contact op met één van de bestuursleden via info@rvhengelo.nl.

Op de foto staat het nieuwe bestuur, met van links naar rechts: Eiltje van Lingen (voorzitter), Francien Bastiaanse (Penningmeester), Fanny Looman (Bestuurslid), Bennie Bouwmeister (Bestuurslid), Sanne Molenveld (Secretaris).


Het nieuw bestuur. Foto: PR