Paaseieren zoeken met de paashazen. Foto: PR
Paaseieren zoeken met de paashazen. Foto: PR

Paaseierenzoeken en schitterend Paasvuur

HENGELO - Eindelijk was het dan weer zover ... Paaseieren zoeken onder begeleiding van echte paashazen. Een activiteit door buurtvereniging de Noabers, waar de kinderen uit de buurt jaarlijks naar uitkijken. De opkomst was groot, 31 kinderen. De kinderen werden in groepen verdeeld naar gelang hun leeftijd. In elk gevonden ei zat een chocolade ei verstopt en natuurlijk kregen alle kinderen aan het einde een grote chocolade paashaas……

En om de winter te verdrijven of wat voor reden dan ook werd er s' avonds om 20.15 uur de traditionele paosbaken weer ontstoken door eigen schutterskoning Andre bruil, knuppelkoningin Betsie Groot Roessink en jeugdkoning Tim Barink. Er kwamen zeer veel gezinnen op het paasvuur. Het was er reuze gezellig. Helaas jammer van een aantal buien. De kinderen konden lekker broodjes bakken en de ouders konden zich lekker te goed doen aan een hapje en een sapje.
De avond werd muzikaal omlijst door de regionale toetsenist Marc Z. Vrijwilligers, Fam. Zemmelink, Marc-ZzZ en bestuur bedankt!


Afscheid eerste vrouwelijke
bestuurslid marktvereniging

HENGELO - Woensdagavond 30 maart werd de jaarvergadering gehouden van de Marktvereniging Hengelo. Tijdens deze vergadering werd mevrouw Gerrie Teunissen bedankt als bestuurslid door de voorzitter.

Zij was als eerste vrouwelijke bestuurslid van de Marktvereniging met name betrokken met het beheer van de weekmarkten. Naast het afscheid van mevrouw Teunissen werden ook twee nieuwe bestuursleden benoemd, Mevrouw Annelies Wolsink en de heer Henk Harmsen gaan plaats nemen in het bestuur.

Gerrie Teunissen in de bloemen gezet door Anton van Ingen. Foto: PR