De rommelmarkt die  St. Jan Keijenborg jarenlang organiseerde. Foto: PR
De rommelmarkt die St. Jan Keijenborg jarenlang organiseerde. Foto: PR

Einde voor de jaarlijkse rommelmarkt op de Keijenborg

KEIJENBORG - Al vele jaren organiseerde Sint Jan de jaarlijkse Keijenborgse rommelmarkt in het eerste weekend van juli. Al jaren een vaste plek op het Booltinkplein, de rommelmarkt ten behoeve van het uniformen- en instrumentenfonds van Drumfanfare Sint Jan. Toch heeft de organisatie besloten dat er vanaf dit jaar geen rommelmarkt meer is.

Er is een behoorlijke hoeveelheid verzamelde spullen, maar de kwaliteit werd steeds minder. Ook de opkomst van winkels in tweedehands spullen, Marktplaats en zeker ook het huidig afvalbeleid zullen mede oorzaak zijn voor de mindere kwaliteit van de spullen. Hierdoor blijft de organisatie met een veelheid aan af te voeren rommel zitten en de kosten hiervan wegen onvoldoende op tegen de opbrengst. Daarom zal Sint Jan per direct stoppen met het inzamelen van spullen. Het is niet meer mogelijk uw spullen aan te leveren bij de bekende adressen.

Sint Jan dankt iedereen voor het vertrouwen en de steun in de afgelopen jaren. Mocht u de vereniging Sint Jan toch willen steunen, kijk dan voor meer informatie op de internetpagina.


www.schuttersgildestjan.nl