Gezelligheid en activiteit tijdens Bruisend Baak. Foto: Liesbeth Spaansen
Gezelligheid en activiteit tijdens Bruisend Baak. Foto: Liesbeth Spaansen

Minder bezoekers derde editie Bruisend Baak

BAAK - Ambachtenmarkt Bruisend Baak werd gehouden op een koude Tweede Pinksterdag, 15 mei. Een groep enthousiaste ondernemers organiseerde de derde editie van dit evenement.

Iron Design, Kunsthandel Baak, René Sangers Meubelmakerij, AGF de Kruisbrink en Creatieve Koeien, bedrijven van de initiatiefnemers, maar ook andere bedrijven uit Baak en omgeving lieten een eigen product zien, proeven of beleven. Op het Industrieterrein Dambroek 10/10a in Baak, maar ook in de hallen en de voortuin aan de Zutphen Emmerikseweg stonden vele kramen uitgestald met verschillende (streek)producten en waren er demonstraties ijzersmeden, spinnen, speksteen bewerken, schilderen en tekenen. Bezoekers genoten van een broodje vlees, een ijsje of een gedraaide pieper. De kinderen genoten buiten op het springkussen en binnen van het versieren van cupcakes en de voorgelezen verhalen door Marieke Klein Lenderink en Mariët Nieuwenhuis.
Het was jammer dat de zondag begon met regen en hagel. De bezoekers kwamen toen wat later, wanneer de zon erbij kwam. Toch bleef het te koud en kwamen er minder mensen dan eerdere jaren. Jammer, want er was voldoende te zien, proeven en beleven.


www.bruisendbaak.nl