Team Blue Spirit: (v.l.n.r.) Rene Weustenenk, Erwin ten Kate, Edward Wijkamp, Rolf te Kate, Timo ten Kate, Arno Harmsen, Niels Wentink, Bart Thuss, Thomas Wolbrink, Freddy Thuss en Bennie Thuss. Foto: PR
Team Blue Spirit: (v.l.n.r.) Rene Weustenenk, Erwin ten Kate, Edward Wijkamp, Rolf te Kate, Timo ten Kate, Arno Harmsen, Niels Wentink, Bart Thuss, Thomas Wolbrink, Freddy Thuss en Bennie Thuss. Foto: PR

Team Blue Spirit klaar voor vertrek

HENGELO/FRANKRIJK - Na een intensief jaar gaat Blue Spirit het weekeinde van 27 en 28 mei vertrekken richting Frankrijk. Op donderdag 2 juni zullen zij meerdere malen proberen de Alpe d'Huez te beklimmen tijdens het evenement 'Alpe d'Huzes'.

Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers fietsend onder het motto 'opgeven is geen optie' op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d'Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

Volg Blue Spirit via de App 'Alpe d'Huzes 2016'

Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.
Blue Spirit heeft inmiddels bijna 40.000 euro opgehaald voor dit goede doel, een prestatie van formaat! Dit geld is opgehaald door verschillende bedrijven die hun steentje hebben bijgedragen, maar ook door het hele jaar door verschillende activiteiten te organiseren.
Naast alle promotionele activiteiten is er ook door de renners van Blue Spirit flink getraind. Zo is er bijvoorbeeld getraind op de Posbank, de Elterberg en hebben een aantal mannen lange tochten van wel bijna tweehonderd kilometer per dag gefietst om fit en afgetraind aan de start te verschijnen.
Als mensen geïnteresseerd zijn om de deelnemers op donderdag 2 juni te volgen dan kan dat via de App 'Alpe d'Huzes 2016', hoe dit allemaal precies werkt is te bekijken op de site.
Via deze weg wil team Blue Spirit iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook een steentje heeft bijgedragen aan het mogelijk maken van het deelnemen aan dit evenement en de steun aan het onderzoek tegen kanker.
Doneren is overigens nog steeds mogelijk, op de site van Blue Spirit staat aangegeven hoe dit te doen.


www.bluespirithengelo.nl