Underkoffer speelde tijdens Night of the Klomps. Foto: PR
Underkoffer speelde tijdens Night of the Klomps. Foto: PR

Night of the Klomps muzikaal spektakel

HENGELO - Afgelopen zaterdagavond werd in de feesttent bij De Hietmaat, aan de Zelhemseweg in Hengelo, voor de zesde maal de Night of the Klomps georganiseerd.

Muziekvereniging Koninklijke Harmonie Concordia zorgde samen met de band Underkoffer, Vocaal Ensemble Keijenborg en DJ Jordy voor een waar muzikaal spektakel. Een mix van rock en klassiek. De avond werd geopend met 'Conquest of Paradise' van Vangelis.
De ruim zestig muzikanten en zangers brachten stukken ten gehore van onder andere Joe Cocker, The Beatles, Frank Sinatra, Doe Maar en André Hazes. Een aantal blazers speelde, samen met de band Underkoffer, het nummer 'Elevation' van U2 en de slagwerkgroep het stuk 'Radar Love' van Golden Earring. Vooral de drumsolo samen met het slagwerk maakte grote indruk. De avond werd afgesloten met een optreden van DJ Jordy die bij velen de voetjes van de vloer kreeg.


Epilepsiefonds Collecteweek

REGIO - In de week van 6 tot en met 11 juni gaan ruim 25.000 vrijwilligers op pad om huis aan huis te collecteren voor Epilepsiefonds. De opbrengst van de collecte is bestemd voor wetenschappelijk onderzoek, voorlichtingsactiviteiten, de organisatie van aangepaste vakanties voor mensen met epilepsie en individuele hulp. In Nederland leven 120.000 mensen met epilepsie. Zij kunnen onverwachts een epileptische aanval krijgen: een plotselinge, tijdelijke verstoring van het elektrisch evenwicht in de hersenen. Gelukkig hebben de meeste mensen met epilepsie baat bij medicijnen.