Banen zwemmen tijdens de zwemvierdaagse in Steenderen. Foto: PR
Banen zwemmen tijdens de zwemvierdaagse in Steenderen. Foto: PR

Zwemvierdaagse: ook groep voor volwassenen

STEENDEREN - De zwemvierdaagse-feestweek op het Burg. Kruijffbad in Steenderen komt er weer aan. Iedereen is van harte welkom om mee te zwemmen vanaf dinsdag 21 t/m zaterdag 25 juni. Dat is al jaren een groot spektakel voor vooral jong, maar dit jaar zeker ook voor ´oud´.

Voor het eerst is er namelijk ook een speciale volwassenen-groep voor vijftien jaar en ouder. Deze zwemmers starten in de derde groep om 20.00 uur en zwemmen twintig banen. De eerste en tweede groep zijn bedoeld voor kinderen en volwassenen die tien banen willen zwemmen en zij starten om 19.00 of 19.30 uur. Op zaterdag starten alle groepen een uur eerder in verband met Dokkie Disco. Wie vier van de vijf avonden zijn banen zwemt, ontvangt een medaille. Starten kan dus ook op woensdag 22 juni nog.

Onvergetelijke week vol activiteiten
Behalve het banen zwemmen is er natuurlijk weer van alles te doen de hele week: geld opduiken, grote zeepbellen maken, spijker slaan, grote loterij, touwtrekken en stoelendans (ook voor volwassenen), spijkerbroek hangen, buikschuifbaan, in aquabubbels over het water lopen, wedstrijd touwtje springen, tafeltennis wedstrijden, raadspel, demonstratie en nog veel meer leuke activiteiten. Zwemvierdaagse: al jaren een onvergetelijke week voor de jeugd want wie herinnert zich zijn zwemvierdaagse nou niet?

Voorverkoop zwemvierdaagse start op 7 juni
Inschrijfformulieren zijn vanaf dinsdag 7 juni af te halen bij de kassa van het zwembad of kunnen deelnemers downloaden op de website. Wees er op tijd bij wanneer je voorkeur in de starttijd hebt. De deelnemerskaarten kosten in de voorverkoop minder dan op de startdagen 21 en 22 juni. De prijzen zijn inclusief een consumptie voor alle volwassenen op zaterdagavond 25 juni en voor de jeugd biedt het gratis toegang tot de afsluitende Dokkie Disco op zaterdag van 19.30 uur - 21.30 uur.

Niet-deelnemers aan de zwemvierdaagse zijn ook van harte welkom op de Dokkie Disco, zij betalen het normale Dokkie-tarief.


www.zwembadsteenderen.nl/nieuws