Jeanette Weverink in haar nieuwe Loekies Trimsalon. Foto: Arno Wolsink
Jeanette Weverink in haar nieuwe Loekies Trimsalon. Foto: Arno Wolsink

Loekies Trimsalon opent haar
deuren in Keijenborg

KEIJENBORG - Aan de Kerkstraat 4 in Keijenborg staat alles klaar om aan de slag te gaan, en eigenaresse Jeannette Weverink heeft het prachtig voor elkaar. De nieuwste materialen en apparatuur zijn aanwezig en uiteraard de nodige kennis. Alles voor een vakkundige en liefdevolle trimbehandeling voor elke hond.

Jeannette volgde haar opleiding bij de Trimacademie en naar anderhalf jaar intensief stage lopen en het volgen van de theorielessen mag ze zich vol trots gediplomeerd hondentrimster noemen.

De liefde voor honden straalt van haar af en de wens voor een eigen trimsalon begon bij haar eigen twee terriƫrs Loeki en Oxx. Terriƫrs zijn haar grote liefde maar uiteraard kun je ook bij Jeannette terecht met een boomer, retriever, labradoodle of een bastaard. Elke hond is welkom en wordt met veel plezier van een passende behandeling en kapsel voorzien. Ook kortharige honden kunnen ontzettend verharen en zijn ook welkom bij Loekies om ze door hun verhaarperiode heen te helpen.

Loekies Trimsalon werkt alleen op afspraak. Voor informatie of het maken van een afspraak bel (06) 26743647.
Zaterdag 27 augustus houd Loekies Trimsalon open huis van 15.00 tot 19.00 uur. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom.


www.loekiestrimsalon.nl