Olburgen-Rha op weg naar een kermis met nieuw elan op een nieuwe plek

OLBURGEN/RHA - Het weekend van de tweede zondag in augustus (in 2016 op 12,13 en 14 augustus) staat in Olburgen en Rha in het teken van de kermis. Door allerlei omstandigheden gaat de Oranjestichting Olburgen-Rha het roer volledig omgooien. We willen de kermis een nieuwe impuls geven waarbij de goede tradities gehandhaafd blijven.

Zo gaan alle activiteiten in de wei aan de Dierenseweg plaatsvinden, net buiten het dorp Olburgen richting Dieren. Daar komt een grote tent bij te staan en ook het lunapark en de eetkramen verhuizen daarheen. Nieuw daarbij is de 'kidscorner'. De Brunch is de enige activiteit die niet op het nieuwe terrein zal plaatsvinden. Deze blijft geserveerd worden in de zaal van 'Kraantje Lek'.
De Oranjestichting Olburgen-Rha gaat er vanuit dat er, net als andere jaren, goed kermisweer zal zijn. Maar ook als dat minder zal zijn, maakt ze er met ons allen een mooi feest van. Dus kom gerust buurten en meefeesten tijdens onze kermis op 12, 13 en 14 augustus.

Feestterrein in de wei aan de Dierenseweg

Programma in het kort:
Donderdag 11 augustus, 21.00 uur vat aanslaan.
Vrijdag 12 augustus, 19.30 uur start optocht op Rha. Aansluitend openen kermisterrein, prijsuitreiking en avondfeest. De muziek wordt verzorgt door DJ Duo 'NDDU'.
Zaterdag 13 augustus, 11.00 uur vogelschieten. 14.00 uur kinderactiviteiten. 20.00 uur. Vanaf 20.30 uur feest met 'Van Ceybergen xl'.
Zondag 14 augustus, 11.00 uur brunch in Provençaalse sfeer, in de zaal van 'Kraantje Lek'. 12.00 uur inschrijving zeskamp. 13.30 uur start zeskampspektakel. Vanaf 16.00 uur muziek van 'Brood op de plank' en prijsuitreiking zeskamp. 20.30 uur afterparty
En zoals hiervoor al geschreven; even sfeer proeven, aan de bar hangen of uitgebreid mee feesten, de organisatie ziet iedereen graag. In Olburgen en Rha wordt binnenkort het programmaboekje verspreidt, maar wie elders woont en er ook belangstelling voor heeft, kan deze aanvragen via de mail.


t.lebbink@planet.nl

www.olburgen-rha.nl