Algemeen Kampioen Brenda Philips. Foto: PR
Algemeen Kampioen Brenda Philips. Foto: PR

Clubkampioenschappen
Rijvereniging de Bosruiters

KEIJENBORG - Ter afsluiting van het zomerseizoen organiseerde Rijvereniging de Bosruiters afgelopen zondag haar jaarlijkse clubkampioenschappen. Deze kampioenschappen werden gehouden bij de familie Kempers aan de Steenderenseweg, waar tijdens het buitenseizoen ook altijd gelest wordt.

's Morgens werd er dressuur gereden en 's middags werd er gesprongen. Bij de dressuur werden er twee proeven gereden. Degene met het hoogste gemiddelde over deze twee proeven, was Gonny Geurts met Belladonna. Zij startte haar paard in de klasse Z1 dressuur.

Springkampioen werd Jan loskamp met Caluna en net als vorig jaar, is Brenda Philips met Be Impressive Clubkampioen geworden. Zij heeft goed dressuur gereden en goed gesprongen. Na afloop van het springen konden de leden een broodje beenham, worst of hamburger nuttigen. Iedereen was net voor de bui binnen in de gezellige kantine van Jacques en Carla Kempers. Vanaf a.s. donderdag 6 oktober wordt er weer binnen gelest bij Stal Schennink. Voor meer informatie over onze vereniging zie onze website.

Uitslagen dressuur:
1e Gonny Geurts met Belladonna 64,55%,
2e Monique Schiphorst met Dieka 64,50%, 2e Brenda Philips met Be Impressive 64,50%,
3e Marieke Klein-Lenderink met Floret 64,25%,
4e Jacqueline Beijer met Zilver Ster 64,00%.
Uitslagen springen:
1e Jan Loskamp met Caluna, 2e Brenda Philips met Be Impressive.
Algemeen ClubKampioen 2016 is Brenda Philips, zij heeft zowel in de dressuur als in het springen goed gepresteerd.


www.debosruiters.com