Nieuwste kindermodecollectie in Hengelo. Foto: Modegroep HOV
Nieuwste kindermodecollectie in Hengelo. Foto: Modegroep HOV

Spetterende mode- en inspiratieshow in Hengelo

HENGELO - Afgelopen donderdag was de kerk in Hengelo weer goed gevuld. Vol verwachting zijn veel mensen gekomen om te kijken naar opnieuw een spetterende mode- en inspiratieshow.

Ook dit keer werd men niet teleurgesteld. Op modegebied werden de diverse trends voor dames en heren voor deze winter getoond. Naast de mode voor deze winter werd ook door de kinderen de nieuwste modecollectie getoond. Voor variatie werd zeker gezorgd. Een mooi blok met trendy sportkleding (verzorgd door Roozegaarde sport- en Mode) en natuurlijk een blok met overheerlijke nachtkleding voor deze winter (verzorgd door de Hema).

De modetrends werden getoond door de deelnemende ondernemers Roozegaarde sport- en Mode, Hema, Jessi mannen- en Jessi damesmode en Goossens Atomica. Alle modellen liepen op de catwalk met trendy schoenen van Schoenmode Hermans. Ook deze winter weer volop keuze in dames-, heren- en kinderschoenen.

Tussen de modetrends door waren er diverse andere mode- en inspiratieblokken. Slotboom tweewielers heeft veel laten zien op mode en trend gebied met betrekking tot fietsen, fietskleding en accessoires. Spannevogel heeft de nieuwe najaarswoontrends laten zien en ook dit werd door diverse modellen prima getoond. Als laatste verzorgden de kapsalons Weustenk en de Barbier ieder een blok om zo de mode kapsels/trends voor deze winter te laten zien. Ook kwamen hierbij de gala en feestkapsels voorbij. Niet te vergeten ook alle modellen zijn gekapt door deze twee kapsalons. Dus voor ieder wat wils.

In Hengelo kreeg het publiek de diverse mode- en inspiratietrends te zien. Met dank aan de deelnemende ondernemers: Schoenmode Hermans, De Spannevogel, Kapsalon Weustenenk, Kapsalon de Barbier, Jessi dames- en herenmode, Hema, Roozegaarde sport en mode, Slotboom tweewielers en Goossens Atomica.

Ook mode en trends op het gebied van fietsen. Foto: Modegroep HOV
Veel mode tijdens de mode- en inspiratieshow in Hengelo. Foto: Modegroep HOV