Opvang Noach is blij met het ingezamelde voedsel voor de dieren. Foto: PR
Opvang Noach is blij met het ingezamelde voedsel voor de dieren. Foto: PR

Drukte bij Opvang Noach

HALLE - De oproep van Toon, Petra en Shakib van Opvang Noach werd door veel plukkers en rapers opgepikt. Ze meldden zich massaal aan de Aaltenseweg 21a in Halle en brachten een prachtige voorraad appels, noten, maïs, enzovoorts.

Alles is inmiddels mooi gesorteerd en daar waar nodig gedroogd, zodat de vogels, reeën, eekhoorns, egels en fazanten er heerlijk van kunnen smullen.

"Het was een beste, maar dankbare, klus", aldus Toon, "want we zijn erg blij met het jaarlijkse enthousiasme."


Fotoclub Creashot houdt open avond

WINTERSWIJK - Creashot is een kleinschalige gezellige club voor mensen die geïnteresseerd zijn in fotografie. De meeste leden zijn amateurs en hopen elkaar iets te kunnen leren.

In de maanden september t/m juni komen zij een keer per maand bij elkaar. Dit doen ze in hun 'honk' in Winterswijk. Daarnaast maken ze diverse uitstapjes om gezamenlijk te fotograferen. Ook worden vakmensen uitgenodigd en exposeren zij hun werk.

Op 16 november wordt er een presentatie gegeven over het onderwerp Macrofotografie en kunnen de fotografen zelf aan de slag met een testopstelling. Wie het leuk lijkt om mee te doen, komt eens kijken. Het is geheel vrijblijvend en de entree is gratis.
Belangstellenden zijn van harte welkom op 16 november vanaf 19.30 uur. Waliënsestraat 137a, 7103 EA Winterswijk.

Kijk ook eens op de website.


www.creashot.nl

admin@creashot.nl