Kampioenen van DVO Mini 4 (v.l.n.r.) Mara Pelgrum, Nadé Mombarg, Jara Veenhuis,  Dione Groot-Jebbink, Lotte Peterse en Fien Garritsen. Foto: PR
Kampioenen van DVO Mini 4 (v.l.n.r.) Mara Pelgrum, Nadé Mombarg, Jara Veenhuis,  Dione Groot-Jebbink, Lotte Peterse en Fien Garritsen. Foto: PR

DVO mini 4 kampioen

HENGELO - Op zaterdag 17 december kon en moest het gebeuren voor de meiden van mini 4. Als ze deze dag 1 set wisten te behalen was het kampioenschap van de eerste seizoenshelft binnen. In Ruurlo moesten deze dag twee wedstrijden van twee sets gespeeld worden. Om half tien begon de wedstrijd voor de meisjes. De start was wat aarzelend, zou het de druk kunnen zijn? Maar na vijf minuten was het duidelijk: "dit gaat een leuke dag worden!" En dat werd het. De meiden wonnen de eerste set en hadden hierbij het kampioenschap behaald. De volgende drie sets werden onbevangen gespeeld en met grote cijfers gewonnen. In de kantine in Sporthal De kamp kregen de meiden patat en drinken aangeboden om deze ochtend nóg beter af te sluiten. Coach Edwin en trainers bedankt.


Opbrengst Bikkel Mee voor Atjeh 2016

STEENDEREN - Met 43 deelnemers en een mooie opbrengst, was de derde editie van Bikkel Mee voor Atjeh (wintereditie) van 27 november een geslaagde dag. Het koude winterweer liet in de voorafgaande dagen te wensen over maar op de dag zelf was het prachtig loopweer. Iedereen is de loop zonder kleerscheuren doorgekomen en allen kwamen voldaan over de finish. Hulde! De organisatie Bikkel Mee voor Weeshuis Atjeh, heeft de definitieve balans van deze editie opgemaakt en dankzij alle lopers, wandelaars en donateurs maar liefst 637 euro opgehaald voor de weeskinderen in Atjeh.

Namens Stan Drouen, Bart en Bianca Breukink en het bestuur van Stichting Weeshuis Atjeh; iedereen ontzettend bedankt voor deelname en donatie!
Een speciale dank gaat wederom uit naar alle vrijwilligers, de stichting EHBO Steenderen, stichting Sporthal 't Hooge Wessel en de Coop te Steenderen. Wie weet tot de volgende editie in 2017.