Stephan Zweverink (r) en Mariska Piek huren het bedrijfspand waar voorheen Henk Loman (m) zijn hoveniersbedrijf had.
Stephan Zweverink (r) en Mariska Piek huren het bedrijfspand waar voorheen Henk Loman (m) zijn hoveniersbedrijf had.  Foto: Bernadet te Velthuis

Nieuwe vestiging voor
Piek Zweverink aan het Addinkhof

Vorden – Hoveniersbedrijf Piek Zweverink heeft sinds begin dit jaar een nieuwe locatie. Stephan Zweverink en Mariska Piek hebben zich met hun bedrijf gevestigd op het terrein van het voormalige hoveniersbedrijf Kettelerij van Henk Loman, aan het Addinkhof 16A in Vorden.

Een welkome verhuizing voor de twee ondernemers. Mariska: "Het is een prachtige plek, in alle opzichten. Zo hebben we volop de ruimte en tevens meer zichtbaarheid voor het bedrijf".
Piek Zweverink
Sinds 2008 verzorgen Stephan en Mariska, vakbekwame hoveniers en tuinontwerpers, zowel de aanleg en het onderhoud van tuinen, als de sierbestrating voor vele klanten uit de hele omtrek. Met hun allround hoveniersbedrijf bieden zij het complete pakket om de ruimte rondom het huis volledig naar wens te maken. Van zorgvuldige voorbereiding en ontwerp tot onderhoud.
Meer informatie over wat Piek Zweverink het komend seizoen voor u kan betekenen, kunt u ten alle tijden telefonisch contact opnemen of een kijkje nemen op de website. Aan een uitgebreid portfolio wordt nog gewerkt, maar om een impressie te krijgen van de werkzaamheden vindt u op de website ook diverse foto's.

Nieuwe contactgegevens
Hoveniersbedrijf Piek Zweverink VOF
Addinkhof 16A
7251 VG Vorden
Tel: 0575 - 842091 of 06 - 2447 1556
info@piekzweverink.nl
www.piekzweverink.nl


Brocante Markt Muziekkoepel succesvol verlopen

Vorden - Afgelopen zaterdag werd er een Brocante Markt gehouden op het terrein van de muziekkoepel. Vele Vordenaren hadden hiervoor spullen beschikbaar gesteld die met behulp van enthousiaste vrijwilligers te koop werden aangeboden. Keurslagerij Vlogman verzorgde de speciale broodjes, die bij de lage temperaturen van die dag een warme lekkernij bleken. De Vordense Ondernemers Vereniging had, de inmiddels beroemde, blokhut beschikbaar gesteld. De opbrengst van deze markt maakte wederom een stevige stap in de goeie richting. Na sluiting van de markt werden de niet-verkochte spullen beschikbaar gesteld aan De Werf en dus snijdt het mes hier aan twee kanten.

Tweeduizend euro schenking
Op 29 januari werd het bestuur van de SMV verrast met een royale gift. De stichting Boschuysen, die zich al 450 jaar bezig houdt met jongeren en gerelateerde projecten, heeft een "gift" van € 2.000,00 overgemaakt aan het bestuur van de Stichting Muziekkoepel Vorden. De SMV heeft zelf reeds een banksaldo van bijna € 8.000,00 verzameld. Er zijn door verschillende ondernemers donaties in de vorm van materialen toegezegd. Dit zijn uiteraard giften die onze begroting ten gunste beïnvloeden.

Samen met deze toezeggingen staat de financiële thermometer op ongeveer € 23.000,00. Uiteraard is er nog een zware weg te gaan, maar er gloort licht aan de horizon. Om het licht nog sterker te laten zijn, loopt er momenteel een Led-lampenactie. U kunt voor € 50,00 een Led-lampje kopen en hiermee een blijvend lichtpunt in de muziekkoepel worden.

Koop een LEDlampje of wordt vrijwilliger

Vrijwilligers
Er hebben zich inmiddels vrijwilligers aangemeld, maar er is nog veel hulp nodig om ons doel te bereiken. Mocht u op een dag tijd hebben om de stichting te helpen, meldt u dan aan op onze website via het tabblad "wie helpt". Uiteraard kunt ook een van de bestuursleden aanschieten, zij zijn graag bereid uw hulp in te plannen. Binnenkort zullen we de planning van de werkzaamheden op onze internetpagina plaatsen.

Toekomst
Het bestuur van de stichting ziet de toekomst positief tegemoet. We zijn druk bezig met een jaarprogramma. Hierin worden een aantal vaste momenten opgenomen zoals: Uitbuikloop, Voorjaar, Zomer, Herfst en Winter-evenement. Het eerstvolgend evenement zal geheel in het teken van Pasen staan. Hierbij moet u denken aan een gezellige paaseieren zoekmiddag voor de kleintjes en ook iets voor de groteren. Mocht u een goed idee hebben, geef het ons door en samen kunnen we dan bekijken in hoeverre het binnen onze doelstelling past.

Het bestuur van Stichting Muziekkoepel Vorden, Willemien Klein Geltink, Pim van Zeeburg en Harry Jansen, hoopt u tijdens de Pasen in de koepel te mogen verwelkomen. Kijk op de Facebookpagina of volg de ontwikkelingen op onderstaande websites.


stichtingmuziekkoepelvorden.nl

www.achterhoekagenda.nl

Overgebleven waren gingen naar De Werf. Foto: PR