Wilbert Grotenhuys (r) en Bart Leferink met het nieuwe reclamebord. Foto: PR
Wilbert Grotenhuys (r) en Bart Leferink met het nieuwe reclamebord. Foto: PR Foto:

AH Vorden nieuw reclamebord in Sporthal de Lankhorst

Wichmond - Om een sporthal, zoals deze in Wichmond, draaiende te houden zonder gemeentelijke steun in zo'n kleine gemeenschap is niet eenvoudig. Eén van de financiële middelen is bordsponsoring in de sporthal, welke inmiddels langs alle geveldelen zijn aangebracht.

Bijzonder trots zijn wij dat AH Vorden ook een nieuw reclamebord voor enkele jaren beschikbaar heeft gesteld. De heer Wilbert Grotenhuys, welke al diverse malen met de jeugd van Vorden gebruik heeft gemaakt overhandigd het nieuwe bord aan voorzitter Bart Leferink.


Blik op volgend crossseizoen

Vorden - Na een succesvol fietscross seizoen van Anne Mokkink in 2015 met een 8ste plaats op zowel de Nederlandse, Europese en Wereldkampioenschappen in de cruiserklasse women 17-29 jr. is Anne zich nu alweer aan het voorbereiden voor seizoen 2016.

In seizoen 2016 gaat Anne deelnemen aan alle nationale wedstrijden en een aantal internationale wedstrijden in zowel de cruiser women klasse als de women 17+ klasse. Met als doel zich weer te kwalificeren voor het NK, EK en WK. Waarvan ze van het NK in Luyksgestel en het EK in Verona, Italië, al bijna zeker is van deelname zal het WK er dit jaar niet inzitten, dit zal namelijk verreden worden in Colombia. Voor 2016 heeft ze besloten een club van 50 op te richten. Dat houdt in dat mensen een donatie van 50 euro kunnen doen, dat wordt geïnvesteerd in materialen, trainingen en het dekken van de vele reiskosten. Iedereen kan haar helpen door lid te worden van de club van 50. Geïnteresseerd en wilt u haar helpen? Sponsoring bedrijf met logo e.d. mogelijk. Neem contact op via contact opnemen via annemokkink@gmail.com.