De hoofdprijs werd gewonnen door de heer Hulshof. Foto:  PR
De hoofdprijs werd gewonnen door de heer Hulshof. Foto: PR Foto:

Prijswinnaars loterij Kranenburgs Carnaval

Kranenburg - Tijdens het Kranenburgs Carnval vond een loterij plaats. Deze verloting is georganiseerd om de kindercarnavalsactiviteiten mogelijk te maken.

De hoofdprijs, welke mede mogelijk is gemaakt door de Welkoop Vorden, is gewonnen door de heer Hulshof. De tweede prijs, aangeboden door Grand Bistro De Rotonde, is gewonnen door de heer Schmitz. De derde en vierde prijs, mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Grotenhuys in Vorden, zijn gewonnen door mevrouw Hulshof en de heer Dekkers. De volledige trekkingsuitslag wordt vermeld in een advertentie elders in deze krant.


Exposities A quadraat

Vorden - Zondag 6 maart om 15.00 uur opent galerie en beeldentuin A quadraat aan de Mosselseweg 12 in Vorden diverse exposities, die te zien zijn tot en met 17 april 2016. In de galerie exposeren de volgende kunstenaars: Eberhard Szejstecki met beelden in keramiek en brons, Jaap Ploos van Amstel, tekenaar, Jan van Spronsen, aquarelist en Ellen van Toor, beeldend vormgever. In de permanente expositieruimte zijn werken van de volgende personen te zien: Edwin Aafjes, schilder, Ben Rikken, schilder en Eddy Roos, tekenaar. Op 17 april gaat de beeldentuin open. Openingstijden: vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 -17.00 uur .


0575556456/ 06 54397579                                

info@galerie-a-quadraat.nl

www.galerie-a-quadraat.nl

De heer Schmitz won de tweede prijs. Foto: PR
Mevrouw Hulshof en de heer Dekkers wonnen de derde en vierde prijs. Foto: PR