Met trots kunnen de leden van De Stugge Veer de tenues presenteren. Foto: PR
Met trots kunnen de leden van De Stugge Veer de tenues presenteren. Foto: PR Foto:

Ludieke teampresentatie 'De Stugge Veer' een groot succes

Delden/Vierakker - Wat in december 2014 begon als een ludiek idee door zes personen, is heden ten dage uitgegroeid tot een heuse motorcross club met 9 leden, genaamd 'De Stugge Veer'.

De bouwlanden van Delden en Vierakker worden, veelal in het weekend, onveilig gemaakt door de ronkende tweetakkers. Omdat men in de toekomst ook mee wil gaan doen met wedstrijden, ontstond het idee om sponsors te zoeken voor de wedstrijdkleding. Dat is gelukt, met dank aan de sponsoren: Euro Planit, Bloemsierkunst Elbrink, Pizzeria Amon, Jeroen Fransen Rietdekker bedrijf, Gerrit Weenk klussenbedrijf, Gerrit Borgman Klauwverzorging, Jasper Hofstra Bestratingen, Den 4Akker, Roy Niessink Graaf- en Sloopwerkzaamheden, Veehandel Hissink en D'n Olde Kriet.

Zondag 14 februari presenteerden de leden van de Stugge Veer, in bijzijn van 100 bekenden, familie en sponsoren, hun tenues in hun stamkroeg D'n Olde Kriet, waar lid Matthijs Klein Haneveld op een echte crossmotor door het café reed. Tevens werd door dagvoorzitter Robert ter Maat de DSV bokaal uitgereikt aan de 123e Facebookvolger Nick Jansen. Aan de dames werd, in het kader van Valentijnsdag, een rode roos uitgereikt.

Een speciale dank gaat uit naar alle sponsoren, stamkroeg DOK en iedereen die tijdens de presentatie en het aansluitende feest aanwezig was.