Edwin Visser en Pim van Zeeburg hebben de eerste 'taartpunten' op het dak aangebracht. Foto: PR
Edwin Visser en Pim van Zeeburg hebben de eerste 'taartpunten' op het dak aangebracht. Foto: PR Foto:

Met slimme lieden en een dommekracht werd de muziekkoepel opgekrikt

Vorden - Vorige week zijn er, aan de muziekkoepel in Vorden, ferme stappen gezet ten opzichte van de planning.

Harmsen Voegwerken en Reinigingstechniek uit Hengelo heeft de koepel schoon gemaakt. Het metselwerk is weer als vanouds. Vanaf de muziekkoepel tot in de garagebox is een kabel gelegd en deze garagebox is voorzien van een nieuwe groepenkast. Dit alles is aangesloten door Wentink Elektro.

Edwin Visser van Bouwbedrijf Visser en Meijer en Pim van Zeeburg van het gelijknamige bouwbedrijf hebben de eerste 'taartpunten' op het dak aangebracht. Deze ondergrond is nodig om het gepatineerd zinken velsdak (ventilerend) aan te brengen. De levering hiervan wordt gerealiseerd door Fons Jansen Installateurs. De uitstraling van het nieuwe dak is dan te vergelijken met het dak van Het Meestershuis.

Aannemer Bargeman Vorden BV heeft de constructie van het dak hersteld. De verborgen gebreken zijn opgespoord en op vakkundige wijze hersteld. De gehele kapconstructie bleek uit- en doorgezakt. Met slimme mankrachten en een dommekracht is dit weer hersteld. De komende dagen wordt het verlichtingsplan, welke voor de stichting is gemaakt door M&M uit Apeldoorn, definitief gemaakt.

Installatiebedrijf Wim Bosman heeft inmiddels de opdracht om de riolering aan te sluiten. Door enkele jongeren zijn er weer vele klinkers opgestapeld die dienst gaan doen als bodem voor het nieuwe Panna Veld. Barendsen Staaltechniek Vorden bv heeft ons hiervoor een aanbieding gedaan. De komende dagen wordt het direct aanliggende terrein voorbereid op deze voetbalkooi.

Wilt u getuige zijn van de vorderingen, schroom niet en kom kijken bij het nieuwe ijkpunt van Vorden of volg Stichting Muziekkoepel Vorden op Facebook en de website.


stichtingmuziekkoepelvorden.nl