Sanne, Ida, Nathalie, Dawn en Margot van KOT Vorden 7. Foto: Bernadet te Velthuis
Sanne, Ida, Nathalie, Dawn en Margot van KOT Vorden 7. Foto: Bernadet te Velthuis Foto:

Damesteam KOT 7 kampioen wilde bond Klasse E

Vorden - Dinsdagavond 12 april vanaf 19.30 uur vond de beslissende biljartwedstrijd plaats om het kampioenschap van de wilde bond Klasse E tussen damesteam KOT Vorden 7 en het herenteam De Keu 10 bij café Uenk aan de Nieuwstad in Vorden.

De dames hadden grote kans op het winnen van het kampioenschap, maar hiervoor moesten de laatste 16 benodigde punten nog wel 'even' binnengehaald worden. Tijdens de derde partij werden de beslissende punten gehaald en was de echte spanning eraf. Einduitslag: 31 -28. Damesteam KOT Vorden 7 bestaat uit: Sanne Mullink, Ida Olthof, Nathalie Everts, Dawn Berkelaar en Margot van der Burg. Zij zijn het enige damesteam binnen de vereniging KOT (Krijt Op Tijd) Vorden.

Biljartbond De IJsselkring
KOT Vorden valt onder de overkoepelende biljartbond De IJsselkring. Een wilde bond, wat wil zeggen dat zij niet aangesloten zijn bij de Koninklijke Nederlandse Biljartbond, dat actief is in de gemeente Bronckhorst. Puntentelling volgens de wedstrijdreglement in de E klasse: de berekening van het aantal te maken caramboles, is het gemiddelde x 40 beurten. Hierbij geldt een minimum van 15 te maken caramboles.


www.deijsselkring.nl