Henk Takken en Helène Schaap. Foto: PR
Henk Takken en Helène Schaap. Foto: PR Foto:

Samenwerkende wijnproeverij bij Wijngoed Kranenburg

Kranenburg- Op zondag 1 mei wijnproeverij van 14:00 uur tot 18:00 uur bent u van harte welkom op de samenwerkende wijnproeverij van Wijn van Helène, Vinox en Wijngoed Kranenburg te Vorden. Dit keer wilde vinoloog Helene Schaap écht iets speciaals doen op een bijzondere locatie. Zo werd het idee geboren om een unieke samenwerking aan te gaan met Cees Oxener van Vinox wijnen en Henk Takken van het Achterhoekse Wijngoed Kranenburg.

Op de zondag 1 mei wijnproeverij kunt u gratis komen proeven, genieten en ontdekken onder de nieuwe overkapping aan de voet van Wijngoed Kranenburg in Vorden. Op de proeverij proeft u Zuid Franse Languedoc wijnen van Cees en Oostenrijkse en Italiaanse en Oostenrijkse wijnen van Helène. Henk presenteert zijn eigen Achterhoekse wijnen. Een grote diversiteit in smaken, herkomst en prijscategorieën. Leuk om te weten is dat een groot deel van de wijnen biologisch is. Als klapper op de vuurpijl kunnen bezoekers een rondleiding door de wijngaard krijgen van Henk. Het spreekt voor zich, vindt het ondernemerstrio, dat het geheel feestelijk wordt aangekleed met bijpassende hapjes en muziek. Het is tenslotte een dagje uit. Helène, Cees en Henk benadrukken dat iedereen van harte welkom is om te komen. Opgeven is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld en kan via info@wijnvanhelene.nl.

Nog even over zondag 1 mei wijnproeverij: het begint om 14.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Toegang is gratis bij Wijngoed Kranenburg aan de Kostedeweg 2 in Vorden. Neem contact op met Helene Schaap.


info@wijnvanhelene.nl

06 22 45 13 12