Jantine laat zien hoe gemakkelijk het bestellen via de website op de Ipad werkt. Foto: Bernadet te Velthuis
Jantine laat zien hoe gemakkelijk het bestellen via de website op de Ipad werkt. Foto: Bernadet te Velthuis Foto:

Broodjes Bakerypoint bestellen via App of website

Vorden – Vanaf heden zijn de producten van het Bakerypoint van tankstation de Weule/Kuster ook via de website op laptop en tablet en zelfs via de app op de mobiel te bestellen. Luxe belegde broodjes, hartige en zoete snacks, Duitse broodjes en koude dranken; allemaal eenvoudig te selecteren via het bestelmenu. Bovendien bezorgt Brödje Backwaren uit Duitsland, die de kaasbroodjes, croissants en Duitse broodjes levert, iedere zondag verse broodjes. Tot eind juli ontvangt u tevens bij bestelling van belegde broodjes een bon voor een gratis Telegraaf.

Door Bernadet te Velthuis

Wilt u ook gemakkelijk en snel uw belegde broodjes en snacks vooraf bestellen? Download de app 'Bakerypoint', ga naar de website of scan de QR code in dit artikel. Op de website komt u direct terecht in het keuzemenu met de diverse producten. In de app, gemakkelijk te downloaden via de Appstore (Iphone) of Playstore (Android), gaat u naar 'Menukaart' voor ditzelfde keuzemenu. Kies uw favoriete product, bijvoorbeeld een luxe belegd broodje of snack, en bestel. U kunt aangeven of u bij het ophalen contact of via PIN wilt betalen, maar ook vooraf betalen via iDeal is mogelijk. Zo hoeft u enkel nog de broodjes af te halen en te genieten!

Bestellen is de gehele week mogelijk en de bestelling kan afgehaald worden gedurende openingstijden van het tankstation. Met het aanbieden van deze service, waarbij u als klant het gemak van bestellen ervaart, loopt de Weule/Kuster voorop en is tot op heden een van de eerste tankstations waar dit mogelijk is. Tevens verzorgt tankstation de Weule/Kuster lunches voor bedrijven, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bloemenverkoop en tankpas
Sinds kort zijn bij de Weule/Kuster ook diverse boeketten bloemen of plantjes verkrijgbaar. Jantine Weulen Kranenbarg: "Vroeger hadden we alleen maar van die kleine boeketjes. Maar aangezien op zondag alles dicht is, wilden we mensen de mogelijkheid bieden mooie boeketten bloemen of een plantje te kunnen halen." Tot slot biedt de Weule/Kuster haar klanten een gratis tankpas aan, waarmee maar liefst op 325 locaties in Nederland getankt kan worden.


www.bakerypoint.nl