Huib Weeke, Martijn Greup, Achmed en Nabil Jawad, Stijn Wentink, Bas Abbink en Nabil Awad. Foto: Peter Tump
Huib Weeke, Martijn Greup, Achmed en Nabil Jawad, Stijn Wentink, Bas Abbink en Nabil Awad. Foto: Peter Tump Foto:

Pizzeria Amon opent deuren
Restaurant Amon

Vorden – Op 24 juni 2016 opent Restaurant Amon het nieuwe restaurant en bent u van harte welkom aan de Dorpsstraat 9 in Vorden. In het prachtig verbouwde restaurant kan men genieten van de nieuwe gerechten. Naast de vertrouwde afhaal- en bezorgservice biedt Restaurant Amon nu ook verschillende steakgerechten, pasta's en vegetarische gerechten. Ook zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van catering.

Pizzeria Amon bestaat sinds mei 2001. Eigenaar Achmed Jawad is begonnen als medewerker bij Amon, deed ervaring op en kreeg in 2011 de mogelijkheid om de zaak over te nemen. "Die kans heb ik gegrepen en in juni heb ik samen met mijn broer Nabil de zaak voortgezet. Wij komen zelf uit Afghanistan en wonen nu 16 jaar in Nederland, waarvan 14 jaar in het mooie dorp Vorden. Dankzij het vertrouwen van onze klanten zijn we door de jaren heen gegroeid en daarom opzoek gegaan naar een andere locatie met meer mogelijkheden binnen het centrum. Ons oog viel op het voormalige pand van schildersbedrijf Boerstoel. Dit pand hebben we verbouwd tot een restaurant met afhaal- en bezorgdienst.", aldus Achmed Jawad.

Het restaurant biedt plaats aan 50 of meer personen. Op het terras, dat zich aan de voorzijde van het pand bevindt, is ruimte voor 20 tot 25 personen. Daarnaast kunt u bij het nieuwe restaurant Amon terecht voor feesten en partijen met een drankje en/of hapje. Ook beschikt het restaurant over een ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde.

Openingsaanbieding
Vanaf vrijdag 24 juni zijn de deuren van Restaurant Amon voor iedereen geopend. Dit zal donderdag 23 juni worden ingeluid met een officiële opening, waar u allen van harte welkom bent tussen 19:00 en 22:00 uur.

De rest van de maand juni profiteert u bovendien van tien procent korting op uw bestelling.

Voor meer informatie, kunt u telefonisch contact opnemen.


Restaurant Amon

Dorpsstraat 9

7251 BA Vorden

0575-553535

06-43019269

www.amonvorden.nl