Foto: PR
Foto: PR Foto: PR

Obelink: snelle bezorgservice

Voor 12.00 uur besteld, levering op zelfde dag

WINTERSWIJK - Obelink is de eerste in de campingbranche die bestellingen dezelfde dag kan leveren. Zo gaat vrijetijdsmarkt Obelink vakantiestress te lijf en is het bedrijf de eerste speler binnen de recreatiesector die deze supersnelle levering aanbiedt. Ideaal als je op de dag van vertrek nog iets mist of zelfs al op de camping zit.

Op vakantie gaan is een heerlijk vooruitzicht. Toch kan last minute inpakstress het vakantiegevoel behoorlijk de kop in drukken. De gedachte aan ontbrekende en/ of kapotte spullen vlak voor of tijdens de reis bezorgt menig vakantieganger dan ook zweetdruppels op het voorhoofd. Vrijetijdsmarkt Obelink gaat vakantiestress te lijf met de nieuwe bezorgservice 'Obelink snel in huis' waarbij bestellingen nog dezelfde avond tussen 18.00 en 22.00 worden geleverd.

Met een glimlach op vakantie
Door de nieuwe spoed bezorgservice is het voor klanten dus mogelijk om een bestelling nog op dezelfde dag te laten leveren.

Levering op elk adres in Nederland

Ideaal als je vlak voor vertrek toch nog iets mist of tijdens de vakantie met defecte materialen wordt geconfronteerd. Bestellingen worden namelijk niet alleen aan huis, maar ook op andere locaties in Nederland geleverd. Dus ook op de camping of aan de poort van het festival. Een kapotte tent of lek luchtbed hoeft dus niet langer spelbreker te zijn.

Uniek in vrijetijdssector
Obelink is niet het eerste bedrijf in Nederland dat same day delivery aanbiedt, maar wel de eerste binnen de campingbranche. Volgens commercieel directeur Berry Velthuis is de spoedlevering een extra service richting klanten die met een goed gevoel op vakantie willen vertrekken.

De introductie van de service komt volgens hem met het oog op het startende vakantieseizoen dan ook precies op het juiste moment. "In onze megastore in Winterswijk zien we elk jaar weer klanten die voor of tijdens hun vakantie toch nog iets nodig hebben. Met deze nieuwe service hoeven ze de deur niet meer uit en kunnen ze lekker van hun vakantie blijven genieten. Zo dragen we ons eigen steentje bij aan een topvakantie", aldus Velthuis.

Ook op zaterdag
De Obelink snel in huis service is mogelijk voor het grootste gedeelte van het assortiment en kost 7,50 euro extra ten opzichte van de normale verzending. De service is op alle werkdagen en zaterdag mogelijk voor bestellingen die voor 12.00 's middags zijn geplaatst. In dit geval staat diezelfde avond tussen 18.00 en 22.00 nog een bezorger met het pakket aan de deur.