Tweetal dames exposeert met diverse producten. Foto: PR
Tweetal dames exposeert met diverse producten. Foto: PR Foto:

Tweetal dames exposeert met diverse producten

Vorden - Van 7 t/m 16 juli is een expositie in de Dorpskerk te zien van twee dames. Zo laat Annie Elissen-Groot Tjooitink schilderijen zien en gastexposante Jolly Berfelo laat sieraden zien. De expositie is te bezoeken van 11.00 tot 16.45 uur (m.u.v. zondag 10 juli dan open vanaf 13.00 uur).

Annie Elissen's inspiratiebron; "de schoonheid van het alledaagse". De kippen en koeien, de mensen om haar heen en niet te vergeten de tulpen. Momenteel werkt zij veelal met acryl. Niet alleen op het vlakke doek maar ook op objecten, lampen, porselein, ook meubels krijgen soms een geheel nieuw 'jasje'. Momenteel werkt zij echter aan een geheel nieuwe serie vogels. Het begon met grote roofvogels en uilen. Later kwamen daar ook andere "gevederden" bij. In de Dorpskerk in Vorden is een deel van deze nieuwe serie te zien, naast haar bekende koeien, kippen en tulpen.

Jolly Berfelo is met haar bijzondere sieraden gastexposante; zij ontwerpt en maakt sieraden van verschillende materialen; parelmoer, lava, halfedelstenen enz. Zij wordt geïnspireerd door de organische vormen van de natuur. " Een sieraad geeft een persoonlijkheid iets extra's".

De Dorpskerk is te vinden aan de Kerkstraat 2 in het dorpscentrum van Vorden.