Bernadette toont naast meesterlijke en speels georkestreerde tekeningen. Foto: PR
Bernadette toont naast meesterlijke en speels georkestreerde tekeningen. Foto: PR Foto:

Speels georkestreerde lijnen en brute zaagsels

Vorden - Ragfijne tekeningen van Bernadette Beunk en verzaagde panelen van Ton van Kints zijn van 16 oktober tot en met 20 november 2016 te zien in Galerie Agnes Raben in Vorden. De opening van de expositie wordt verricht door kunsthistoricus Wim Kranendonk in aanwezigheid van de kunstenaars op zondag 16 oktober om 15.00 uur. Inloop vanaf 14.30 uur.

Bernadette Beunk (Keijenborg 1958) woont en werkt in Amsterdam. Bernadette toont naast meesterlijke en speels georkestreerde tekeningen enige door haar betekende sculpturen van beeldend kunstenaar Maria Schilder. Bernadette Beunk studeerde aan de AKI Enschede en de Rijksacademie van beeldende kunsten Amsterdam.

Ton van Kints, (Rijswijk, 1955) woont en werkt in Den Haag. Het werk waar van Kints zich het meest mee vertegenwoordigt zijn houten panelen die hij verzaagt in eenvoudige, losse delen om vervolgens deze stukken als een zelfgeschapen puzzel weer tot één geheel samen te voegen. Sinds 1990 is hij docent aan de afdelingen Fotografie en Beeldende Kunst aan de KABK te Den Haag.

Galerie Agnes Raben, Nieuwstad 20, Vorden is open van vrijdag, zaterdag zondag en maandag van 11.00 tot 17.00 uur.