Ze zijn echt KatZMaV. Foto: PR
Ze zijn echt KatZMaV. Foto: PR

KatZMaV bij Live@Ideaal

ZELHEM - Woensdagavond 30 november staat de band 'KatZMaV' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentator van dienst.

KatZMaV is een zo goed als nieuwe band, met een originele nieuwe sound, maar opgeteld met meer dan 150 jaar bandervaring. De band speelt covers, maar de nummers worden zodanig verbouwd, dat een regulier en bonafide aannemersbedrijf er jaloers op zou zijn. Het idee achter KatZMaV is vrij eenvoudig, namelijk met een knotsgekke band een breed assortiment aan pop- en rocknummers op een geheel eigen wijze vertolken om daarmee de eigen naam eer aan te doen. Met twee aanstekelijke frontmannen, een uitbundige blazerssectie en een strakke ritmesectie lukt dit behoorlijk. De band laat de Stones schaamteloos vreemdgaan met ABBA…. Verrassende covers, bijzondere wendingen en spectaculaire ontsnappingen. Bluegrass, Balkan, Ska, Rock of Reggae: alle genres en songs zijn vogelvrij verklaard. Alles is toegestaan. KatZmaV bestaat uit Ronny Kolenbrander: zang, trompet en bluesharp, Rob Donderwinkel: zang, sousafoon en trombone, Rene Verhey: slagwerk, Edwin Hunter: bas, Marcel Epping: gitaar, Victor Striekwold: trompet, Marc van de Voort: tenorsax en Erwin Eijkelkamp: altsax.
Live@Ideaal
Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org.