Afbeelding
Foto: Bernadet te Velthuis

Vele kinderen bezochten de slaapkamer van Sinterklaas

Vorden - Vele kinderen en hun ouders en opa of oma wisten vorige week woensdag 23 november de Slaapkamer van Sinterklaas te vinden in Kulturhus het Dorpscentrum. Nog geen uur was er voorbij en er waren al meer dan tachtig kinderen geteld, een grote opkomst!

De Pieten ontvingen de kinderen in het Kulturhus en zorgden dat de kinderhandjes (en jaszakken!) meteen gevuld werden met strooigoed. Vervolgens mochten ze een kijkje nemen op de plek waar Sinterklaas in Vorden tijdelijk slaapt. Natuurlijk was Sinterklaas zelf niet aanwezig, die is tenslotte druk met het kopen van alle cadeautjes. De ondeugende Pieten gingen op het bed van Sinterklaas zitten (wat eigenlijk helemaal niet mocht) en nodigden ook de kinderen uit dit eens uit te proberen. Ook een enkele volwassene kon het niet laten. Voor de mama's, papa's, opa's en oma's was het daarnaast een mooi moment om even een foto te maken van de kinderen tijdens hun bezoek. Ook zagen meerdere kinderen hun eigen tekeningen terug op de muur in de slaapkamer, die zij tijdens de intocht van Sinterklaas aan hem hadden gegeven. Na afloop kregen de kinderen, voor wie dit wilden, een meezingboek mee met de meest populaire liedjes van Sinterklaas.

Bezoek de slaapkamer
Ook benieuwd waar Sinterklaas slaapt en alle cadeautjes bewaart? Kom kijken in de slaapkamer van Sinterklaas in het Kulturhus het Dorpscentrum. Dit kan nog op woensdag 2 december, van 15.00 uur tot 16.00 uur. Ook kun je met de Pieten op de foto. De slaapkamer van Sint wordt mogelijk gemaakt door de Vordense Ondernemers Vereniging.

Foto's: Bernadet te Velthuis


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding