Feestband 'Don't Shoot' bij Live@Ideaal.  Foto: PR
Feestband 'Don't Shoot' bij Live@Ideaal. Foto: PR Foto:

Don't Shoot bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 23 maart staat de band 'Don't Shoot' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

Don't Shoot' is een feestband pur sang, met een groot repertoire. Van rockacts tot discostampers en van Nederlandstalige toppers tot swingende feestnummers. Door de veelzijdige bezetting en het repertoire is de band geschikt voor vele soorten optredens. De band maakt gebruik van een professionele licht- en geluidsinstallatie. In Don't Shoot spelen Maaike Waalderbos-zang, Brian Blokhorst-zang, Gerd Nijen Es-toetsen en backing vocals, Robbert Plette-drums, Peter Janssen-bas en backing vocals, Ton Tijdink-gitaar, Pascal Roerdink-trombone, gitaar en toetsen, Angela Roerdink-altsax en klarinet, Arno Rijks-trompet en bugel.

Live@Ideaal wordt iedere woensdag tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Live meekijken 's avonds vanaf 19.30 uur via de website.


www.ideaal.org


HIKE Kroegentocht in Drempt

Drempt - De Gelderse coverband HIKE is op kroegentocht en speelt in dat kader op 26 maart aanstaande in het Dorpshuis te Drempt. Het paasweekend gaat knallend van start, HIKE speelt vanaf 21.00 uur, de deuren zijn geopend om 20.30 uur. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar, op doordeweekse avonden bij het Dorphuis, Kerstraat 89 of via het emailadres.


info@dorpshuisdrempt.nl


Paasvuur in Hummelo

Hummelo – Het jaarlijkse Paasvuur in Hummelo wordt op zondag 27 maart, 1e Paasdag georganiseerd en ontstoken door Rijvereniging Hummelo. Tijdens het paasvuur kunnen bezoekers genieten van een drankje, een verse wafel en muziek. Het paasvuur vindt plaats aan de Laarstraat/Broekstraat in Hummelo en is vanaf 19.30 uur geopend. De entree is gratis, het vuur wordt om 20.30 uur aangestoken. Let op: dit is een andere locatie dan vorig jaar. Snoeihout kan nog worden gebracht op zaterdag 27 maart van 9.00 tot 16.00 uur. Alleen snoeihout en takken met een maximale doorsnede van 10 cm. Geen bedrijfsafvalstoffen, wortels en stronken van bomen en struiken.


Traditionele Palmpasenoptocht

Zelhem - Alle ingrediënten waren weer voor handen om een gezellige Palmpasenoptocht met eierzoekwedstrijd te houden. De (groot)-ouders hadden hun best gedaan om een Palmpasenstok in elkaar te zetten en te versieren. Vele kinderen hadden weer een mooie kleurplaat gemaakt, die bij de Paashaas kon worden ingeleverd met de belofte op een leuk prijsje voor de mooiste exemplaren. Natuurlijk werden de kinderen getrakteerd op chocolade-paaseitjes. Vervolgens ging de grote schare mensen, onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Union, in optocht naar 'het bosje' waar de Paashazen eerder op de dag de eieren verstopt hadden. Na de zoektocht ging de optocht terug naar het Stationsplein waar alle kinderen nog een traktatie kregen.

In optocht richting de plek waar de eieren verstopt liggen.  Foto: Jan Knoef