De Mini's van v.v. Zelhem, seizoen 2015-2016. Foto: PR
De Mini's van v.v. Zelhem, seizoen 2015-2016. Foto: PR

Vriendjes en vriendinnentraining bij v.v. Zelhem

ZELHEM - Bij v.v. Zelhem staat het plezier in voetballen voorop. Voetballen is leuk om naar te kijken maar nog leuker om te doen. Winnen is prachtig maar ook met verlies leer je omgaan. Ook steeds meer meisjes ontdekken dat voetballen ontzettend leuk is om te doen. Inmiddels is gestart de voorjaarscompetitie 2016.

Wie ook zin heeft om te komen voetballen, wordt begroet op de vriendjes en vriendinnetjestraining (van 4 t/m 11 jaar) op woensdag 30 maart vanaf 18.15 uur tot 19.30 uur. Tijdens de reguliere trainingsavond mag iedereen die dit leuk vindt kennis komen maken met onze vereniging en ervaren hoe leuk voetballen is. Meekomen met iemand die al voetbalt mag. maar dat hoeft natuurlijk niet.
De voetbalvereniging is opgericht op 31 mei 1941 en bestaat dit jaar 75 jaar. De club is een zondagvereniging, dat betekent dat de senioren op zondag de wedstrijden spelen en alle jeugdteams op zaterdag voetballen. De trainingen worden verzorgd van maandag tot en met donderdag.
Het sportcomplex is ruim en overzichtelijk. Ook is er ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De spreiding over de zaterdag en zondag brengt meer voordelen met zich mee, zo wordt de accommodatie optimaal benut, zo minimaal mogelijk dubbele teams in een kleedkamer. Er zijn zes kleedkamers en twee speelvelden, één trainingsveld en een oefenhoek. Ook naast het voetballen worden leuke activiteiten organiseren, zoals de ijstaartenactie, bingo en kaartavonden, sinterklaasfeest, jeugdvoetbaltoernooien en aan het einde van het seizoen drie dagen voetbalfeest, het Jeugdkamp.

Zijn er vragen ontstaan, neem contact op met de kantine v.v.Zelhem, telefoon (0314) 621749 of mail naar jeugdvvzelhem@hotmail.nl.