Zelos A1 kampioen met 11-0 overwinning. Foto: PR
Zelos A1 kampioen met 11-0 overwinning. Foto: PR Foto:

Zelos A1 maakte korte metten met Basteom

Zelhem - Zaterdag 23 april kon het A1-team van voetbalvereniging Zelos kampioen worden. De opdracht kon niet al te moeilijk worden, want dit kon met een overwinning op het team van Basteom A1, maar een Graafschap-Ajax situatie zou ook nog kunnen leiden tot een spannend duel. Zelos liet er echter geen twijfel over bestaan en maakte korte metten met Basteom. Er werd met 11-0 gewonnen en het kampioensfeest kon gevierd worden. Na het maken van de kampioensfoto werd de dorst gelest en gedoucht. Vervolgens ging het richting de Smoks voor een heerlijke maaltijd en 's avonds werd het kampioensfeest gevierd in de kantine op de Pluimerskamp.


BAX Estafetteloop

Doetinchem - ARGO Atletiek organiseert dit jaar al weer voor de zesentwintigste keer de BAX estafetteloop. Op zaterdagmiddag 14 mei vindt de jaarlijks meeting tussen estafetteteams uit de regio Achterhoek plaats.

Jaarlijks strijden een klein aantal teams van 5 personen op een fraai 5 kilometer lang parkoers in de Zelhemse Broeklanden om de roem en eer. Wil je dus eens iets anders als een cross, trail of wegwedstrijd, en wil je eens samen lopen, trommel 5 personen bij elkaar en schrijf je vandaag nog in. Dit jaar is er ook een estafette voor teams van kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar. Zij lopen allemaal één kilometer op en rond de prachtig gelegen accommodatie.
Volgens (uit Duitsland overgewaaide) traditie is er de hele middag een lekker stukje gebak te koop, naar eigen keuze uit een uitgebreid 'gebak-buffet' . Een perfecte afsluiting van een sportieve middag.

Voor meer informatie en direct inschrijven, zie website.


www.argoatletiek.nl