Nieuwe polo's eerste team Zelos. Foto: PR
Nieuwe polo's eerste team Zelos. Foto: PR Foto:

Nieuwe polo's voor Zelosselectie

Zelhem - Zaterdag 23 april kregen de spelers van Zelos 1 nieuwe polo's uitgereikt door sponsor Jaap Bouwman van Bouman vloerservice. Als dank kreeg de sponsor een bos bloemen en gingen ze samen op de foto voor het reclamebord van de sponsor.


RV en PC Zelhem startklaar voor concours

Zelhem - Na weken voorbereiding staat rijvereniging en ponyclub Zelhem helemaal in de startblokken voor het jaarlijkse concours hippique op 7 en 8 mei op wedstrijdterrein De Hietmaat in Hengelo. Het terrein is voor het concours volledig ingericht met dressuurringen en een grote ring voor het springen.

De toegang tot het terrein is geheel gratis. Zowel bij de springring als het dressuurterrein kunnen toeschouwers van dichtbij de verrichtingen van ruiters en paarden bekijken. Beide wedstrijddagen starten om 9.00 uur en lopen door tot in de middag. Op zaterdag 7 mei bijten de ponyruiters om 9.00 uur het spits af met dressuur- en springrubrieken in de klassen BB tot en met Z2/ZZ. 's Middags komen de paarden aan start in de klasse BB tot en met L2-dressuur en het BB- , B- en L-springen. Zondag 8 mei is de dag voor de paarden, met dressuur in de klassen BB tot en met ZZ-licht en springen in de klassen BB tot en met ZZ.

Let op de aanrijroute in verband met de Giro.


www.rijverenigingzelhem.nl

www.facebook.com/rijverenigingzelhem