De 18e editie van de Harmonicadag in Vorden. Foto: Achterhoekfoto.nl/John Mokkink
De 18e editie van de Harmonicadag in Vorden. Foto: Achterhoekfoto.nl/John Mokkink Foto:

Doesburg nieuwe locatie voor
Harmonicadag

Doesburg - Na twintig jaar een harmonicadag te hebben georganiseerd in Vorden heeft harmonicagroep de Trekkebuuls een nieuwe locatie gevonden aan de boorden van de oude loop van de Gelderse IJssel op de grens van Bronckhorst en Doesburg. Zondag 18 september zal van 11.00 uur tot 17.00 uur de Harmonicadag plaatsvinden bij Restaurant De IJsselhoeve, Eekstraat 15 in Doesburg.

De harmonicagroep hoopt naast de vaste fans, ook nieuwe liefhebbers van harmonica muziek te ontmoeten.

Er zijn in de grote zaal doorlopende podiumoptredens van bekende groepen uit de regio. De vrije spelers zijn te beluisteren in de kleine zaal en in de omsloten binnentuin.

U bent van harte welkom. Toegang is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen.


Mantelzorgbijeenkomst Bronckhorst

Hengelo - Op 20 september wordt voor mantelzorgers uit de gemeente Bronckhorst een themaochtend gehouden over gezonde voeding. De bijeenkomst wordt van 13:30 – 16.00 uur gehouden in Partycentrum Langeler, Spalstraat 5 in Hengelo.

Zorgt u intensief voor iemand: een familielid, vriend of iemand uit de buurt? Dan bent u mantelzorger.
Als mantelzorger is het van belang om zelf gezond te blijven. Een gezonde voeding draagt hieraan bij. Maar wat is gezonde voeding nu eigenlijk precies. Wat zijn mogelijkheden als zelf koken niet meer lukt en waar in uw woonplaats kunt u terecht als u graag samen met anderen wilt eten? Diëtiste Anne Klein Nijenhuis van Diëtistenpraktijk Nieuweten vertelt hierover.
Opgave
Opgave is gewenst, dit kan tot 19 september door te bellen of te mailen naar VIT-hulp bij mantelzorg. De bijeenkomst is een initiatief van VIT-hulp bij mantelzorg.


(0544) 82 00 00

info@vithulpbijmantelzorg.nl