Proef de wijn Goodgoan bij Gaon. Foto: Alice Rouwhorst
Proef de wijn Goodgoan bij Gaon. Foto: Alice Rouwhorst

Wild eten bij laatste editie Gaon
etten 2016

ZELHEM - Traditiegetrouw sluit Gaon etten het seizoen af met een speciaal diner rond Wild. Deze laatste editie van Gaon van dit jaar zal ergens in of in de omgeving van Zelhem plaatsvinden. Vanwege het weer worden de tafels binnen gedekt, zodat regen of kou geen roet in het eten kan gooien.

Jurgen Korthout is als chef kok verantwoordelijk voor het drie gangen menu van de avond en de voorbereidingen ervan. Samen met kok René Klein maakt hij er een heerlijke 'Wild' culinaire avond van. De ingrediënten bestaan uit onbeperkt Achterhoekse wijn en bier, amusement en heerlijk eten van Achterhoekse bodem op een bijzondere plek waar alleen voor deze ene avond een restaurant is. Omdat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, is reserveren voor Gaon etten op vrijdag 28 oktober vooraf noodzakelijk. Dit kan via de website: www.gaon.nl


Wandelen door de Meuhoek

Halle - Op zondag 23 oktober verzorgt IVN 'de Oude IJsselstreek' een wandeling door het gehucht de Meuhoek gelegen nabij Halle. De start is om 14.00 uur bij dorpshuis 'de Korenaar' in Halle en zal daar rond 16.00 uur ook eindigen. Het wordt een wandeling door een uniek stuk kleinschalig cultuurlandschap met knot- elzensingels en eenmans-essen, ook wel 'Het land van de duizenden knotelzen' genoemd. Voor nadere informatie kunt u bellen met Wim van den Brink, tel. 06-46124629 of kijken op www.ivn.nl/afdeling/de-oude-ijsselstreek. Deelname is gratis, maar een kleine vrijwillige bijdrage wordt dankbaar in ontvangst genomen.