JO11-2 in het nieuw dankzij Velthorst Steigermeubelen & Schuurwerk. Foto: Henk Reindsen
JO11-2 in het nieuw dankzij Velthorst Steigermeubelen & Schuurwerk. Foto: Henk Reindsen Foto:

Nieuwe shirts voor JO11-2

Wedstrijd Zelhem eindigde in 6-2

Zelhem - Zaterdagmorgen 15 oktober kwamen de heer en mevrouw Velthorst van Velthorst Steigermeubelen & Schuurwerk uit Zelhem naar Sportpark De Pol om de nieuwe shirts aan de jongens van de JO11-2 uit te reiken.

Het team, leiding Patrick Bruggink en Luc Staring, en het jeugdbestuur van Voetbalvereniging Zelhem zijn erg blij met de nieuwe shirts. Er werd daarom een mooie bos bloemen overhandigd aan de sponsor. Aansluitend keken de heer en mevrouw Velthorst de wedstrijd die gespeeld werd en in het voordeel van Zelhem in 6-2 eindigde.


Gaat Zelhem op Kerstavond een
lichtroute beleven?

Zelhem - Op andere plekken was en is het een groot succes; een lichtroute op 24 december die uitkomt in 'de Stal'. Onderweg kom je de hoofdrolspelers uit het Bijbelverhaal tegen (en ook bijrolspelers trouwens). Jozef en Maria, de herders, Romeinse soldaten, engelen, de wijzen uit het Oosten en de herbergier, ze horen allemaal thuis in het verhaal.

De Lambertikerk gemeente kreeg een draaiboek, 500 jampotten en kostuums aangeboden en wil er graag op verder borduren om samen met andere enthousiaste mensen op Kerstavond (24 december) het kerstverhaal uit te beelden en op deze manier toegankelijk maken voor alle Zelhemmers.

Nieuwe input en helpende handen welkom

Daarom zoekt zij bondgenoten om een eigen draai te geven aan het concept dat werd ontvangen. De opzet is open met alle ruimte voor nieuwe input van bijvoorbeeld personages, zang- of muziekgroepen, techneuten en andere helpende handen.

Iedereen die enthousiast is over het idee en mee wil werken aan het tot stand komen van de lichtroute op 24 december tussen 18.00 en 21.00 uur, wordt uitgenodigd voor een verkennende samenspreking op donderdag 3 november van 19.30 tot 21.00 uur in het Leerhuys, Markt 2a in Zelhem. Graag uiterlijk 2 november aanmeldingen en/of ideeën mailen via lichtroute@lambertikerk.nl.