De nieuwe jasjes voor Dames 3 zijn geschonken door teamlid Claudia Roorda. Foto: Gerrit Kempers
De nieuwe jasjes voor Dames 3 zijn geschonken door teamlid Claudia Roorda. Foto: Gerrit Kempers Foto:

The Letterfaktory nieuwe sponsor dames 3 Focus

HOOG KEPPEL - De nieuwe jasjes voor Dames 3 zijn geschonken door teamlid Claudia Roorda. Claudia is eigenaar van Theletterfaktory. "Claudia, namens het bestuur en dames 3 van Focus: enorm bedankt voor je bijdrage en Gerrit Kempers voor de foto.", aldus de dames.


Frits van de Worp verlaat SV Halle aan het eind van het seizoen

HALLE - Na goed overleg hebben SV Halle en Frits van de Worp besloten om de samenwerking aan het einde van het huidige seizoen te beëindigen. Het is het tweede seizoen dat Frits van de Worp hoofdtrainer is van SV Halle. SV Halle is hiermee op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen. De hoofdtaken van de trainer zijn het coachen van het 1e elftal op zondag en het verzorgen van de trainingen op dinsdag- en donderdagavond. SV Halle is op zoek naar een enthousiaste trainer met al de nodige ervaring en in het bezit van de vereiste diploma's, die het als een uitdaging ziet om jonge spelers beter te maken. Belangstellenden kunnen hun reactie met CV sturen naar onderstaand e-mailadres.


info@svhalle.nl


Uitslagen bridgen in Toldijk

TOLDIJK - Uitslag Bridgeclub Bronkhorst gewone competitie donderdag 15 december, de vijfde en laatste avond van de derde ronde. In de A-lijn twaalf paren, in de B-lijn twaalf paren en C-lijn elf paren, met een stilzit in die lijn. Twee heel hoge scores op de eerste plaatsen in de B-lijn en een uitschieter met meer dan 10% als eerste plaats in de C-lijn.

Uitslag. Lijn A: 1. Hennie van Druten & Gonnie Hulleman 63,75%, 2. Inge & Reint Pellenberg 61,25%, 3. Paul Niks & Herman Stapelbroek 58,75%. Lijn B: 1. Diny Hoftijzer & Hans Jansen 70,83%, 2. Aartje Bernards & Pop Grizell 67,08%, 3. Annelies Schröder & Jan Rondeel 60,00%. Lijn C: 1. Will ten Holder & Lenie Lamers 71,88%, 2. Ria Jansen & Rikie Scheers 60,63%, 3. Frieda Driever & Harrie Pelgrom 57,50%. Paren die promoveren van B naar A: Aartje Bernards & Pop Grizell, Annelies Schröder & Jan Rondeel en Theo Damen & Theo Schut. Paren die promoveren van lijn C naar lijn B: Jan Veenhuis & Joop Rutten, Ria Jansen & Rikie Scheers en Frieda Driever & Harrie Pelgrom. Gefeliciteerd allemaal.

Volgende week, donderdag 22 december, Kerstdrive. De tweede avond van de speciale competitie Topintegraal. Afmelden minstens vóór 12.00 uur op de wedstrijddag via het mobiele nummer van de club: 06-25198329. Zaterdag 28 januari 2017 Goede doelentoernooi bij Café Restaurant Den Bremer, aanvang 13.00 uur. Iedereen kan meedoen. Kosten: 25 euro per paar voor bridgen, 11,50 euro per persoon voor het stampottenbuffet. De opbrengst is voor de gezamenlijke zwembaden in Hengelo en Steenderen. Informatie en opgave bij Hans Jansen, telefoon 0575-551892 of j.jansen47@kpnplanet.nl.


Alzheimer-afdelingen fuseren

ACHTERHOEK - Per 1 januari 2017 fuseren drie afdelingen van Alzheimer Nederland. Het betreft de afdelingen Doetinchem en Omstreken, Achterhoek en Zutphen, Vorden, Lochem en Omstreken. Na de fusie heet de afdeling Alzheimer Nederland afdeling Oost-Gelderland. Voor deze fusie is gekozen omdat we als bestuursleden verwachten gezamenlijk krachtiger en efficiënter een regionaal activiteitenplan te kunnen ontwikkelen en een betere lokale uitvoering te kunnen realiseren. De Alzheimer Cafés blijven bestaan zoals men gewend is. Natuurlijk blijven ook de huidige contacten bestaan en blijven de vrijwilligers van de drie werkgebieden actief betrokken. Wie vragen heeft kan mailen naar het nieuwe mailadres van de afdeling Oost-Gelderland: oostgelderland@alzheimer-nederland.nl. Per 1 januari 2017 zal de afdeling Oost-Gelderland op deze website een eigen pagina hebben.


www.alzheimer-nederland.nl