Er worden nog 101 wedstrijden gespeeld in het stratenvolleybaltoernooi. Foto: Ton Halfman
Er worden nog 101 wedstrijden gespeeld in het stratenvolleybaltoernooi. Foto: Ton Halfman

Stratenvolleybaltoernooi: nog elf speeldagen te gaan

HENGELO - Het is inmiddels alweer januari en er wordt ieder weekend fanatiek volleybal gespeeld in Sporthal De Kamp in Hengelo. Inmiddels is het stratenvolleybaltoernooi over de helft en in de laatste weken wordt bepaald wie de finalewedstrijden gaan spelen op zaterdag 28 januari.

Er worden de aankomende weekenden in totaal nog 101 wedstrijden gespeeld. Aankomend weekend wordt er op vrijdag van 20.15 uur tot 23.15 uur gevolleybald, zaterdag van 20.00 tot 23.00 uur en zondag van 13.45 tot 20.30 uur.

Foto's van het toernooi zijn te vinden op: www.tonhalfman.com.

Op www.toernooi.nl staat welke teams er spelen. Tevens is hier het complete wedstrijdschema voor het toernooi te vinden. Via de zoekbalk linksboven in beeld is het 'Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybal 2016-2017' te vinden.


Nieuwe sponsor voor De Tank

HENGELO - Sueters-Bruil Kalkzandsteen en Cascobouw heeft ervoor gezorgd dat stratenvolleybal-team De Tank weer met mooie nieuwe tenues de wedstrijden in de topklasse kan spelen.

Vooralsnog pakken de nieuwe tenues goed uit, want De Tank is onderweg naar de halve finales van het stratenvolleybaltoernooi. De Tank bedankt Michel Sueters en Harald Bruil voor het beschikbaar stellen van de mooie tenues.


KNO en longziekten

DOETINCHEM - Donderdag 19 januari verzorgt Longpunt de Achterhoek van 15.30 tot 17.30 uur een bijeenkomst voor longpatiƫnten, hun omgeving en zorgverleners. Het thema van de bijeenkomst, die in het auditorium van het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem wordt gehouden, is 'KNO en longziekten' en gaat over keel-, neus-, en oorproblemen, hoesten, heesheid, slikken en apneu.

Het thema zal worden besproken door KNO-arts, dhr. S.A.T. van Pinxteren en OSAS-consulent Dorine van Hagen. Er is ruim tijd voor het stellen van vragen. Deelname en parkeren is gratis. U wordt verzocht geen luchtjes te gebruiken. Aanmelden wordt geadviseerd. Voor informatie, bel Jannie ter Vrugt, e-mail of kijk op de website.


Jannie ter Vrugt: 06-4348665

doetinchem@longpunt.longfonds.nl

gelderland.longfonds.nl

Het team van De Tank. Achter v.l.n.r. Harald Bruil, Niels Wentink, Michel Sueters. Voor: Arne Notten, Marco Wiegerinck, Simon Franken, Rik Wiegerinck, Bart Thuss, Henkjan Lubbers. Foto: Willy Hermans