Onderste rij vlnr: Marti Bulten, André Bijenhof, Jaap van de Vosse Middelste rij vlnr: Marijke Melsert, Nicole Koekoek Bovenste rij vlnr: Harry Franck, Frans Smit. Foto: Jan Oostland
Onderste rij vlnr: Marti Bulten, André Bijenhof, Jaap van de Vosse Middelste rij vlnr: Marijke Melsert, Nicole Koekoek Bovenste rij vlnr: Harry Franck, Frans Smit. Foto: Jan Oostland Foto:

André Bijenhof vult bestuur Stichting SCE aan

STEENDEREN - Het bestuur van de Stichting Sport, Cultuur en Educatie (SCE) is uitgebreid met het enthousiaste bestuurslid André Bijenhof (63 jaar).

De stichting beheert de sporthal en het zwembad in Steenderen en telt nu twee vrouwelijke en vijf mannelijke leden, allemaal vrijwilligers.

Voorzitter Frans Smit: "We hebben een gevarieerde groep met ondernemers, overheidsbestuurder, financieel-, en sociaal/maatschappelijke deskundigen en een studente bestuurskunde. Het bestuur stuurt de stichting aan als een professionele, oplossingsgerichte non-profit organisatie. We vergaderen elke zes weken, behalve in het zomerseizoen. Die vergaderingen vinden plaats in een prettige, collegiale en openhartige sfeer, wat een gebalanceerde besluitvorming ten goede komt. Andre Bijenhof is daarbij een mooie aanvulling op ons team." Bijenhof gaat de vaste medewerkers en de grote groep vrijwilligers ondersteunen in hun werk en daarnaast hoopt hij met zijn grote netwerk als ondernemer een bijdrage te kunnen leveren in de sponsoring.