Duo Me-Ander speelt in de Lindese Molen. Foto: PR
Duo Me-Ander speelt in de Lindese Molen. Foto: PR Foto:

Duo Me-Ander in Lindese Molen

VORDEN - Theater Onder de Molen heeft voor zondag 28 mei een optreden op het programma staan van het Zutphense duo Me-Ander. Dit is een reprise na een imponerend optreden tijdens de zomercarrousel van 2016.?

Hadewyn Post en Onno Wieten uit Zutphen spelen voornamelijk eigen werk met folk-invloeden. Me-Ander brengt sfeervolle luistermuziek met Keltische harp, zang en accordeon, waarin de luisteraar zich kan herkennen, tot rust kan komen of kan wegdromen.
Dit optreden is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint zondagmiddag om 15.00 uur. De toegangsprijs 10 euro, exclusief consumpties. Kaarten kunnen aan de zaal worden gekocht.

Dit bijzondere theater heeft een beperkte capaciteit. Vooraf reserveren wordt aanbevolen en is mogelijk via de website. Op de site is ook meer informatie te vinden over dit optreden en het programma in het theater.


theateronderdemolen.nl


Mantelzorgcafé: tref- en informatiepunt voor mantelzorgers

BRONCKHORST - Op donderdagochtend 1 juni is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé. Deze keer kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten inGrand Café 'Het Meestershuis', Dorpsstraat 1 in Vorden, van 10.00 – 11.30 uur.

Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Mantelzorgers zijn daarom van harte welkom in het Mantelzorgcafé. De mantelzorgconsulent is gastvrouw. Zij ontvangt iedereen met een kopje koffie of thee en kan uw vragen beantwoorden. Opgave hiervoor is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee wordt aangeboden. Meer weten? Bel (0544) 82 00 00 of mail info@vithulpbijmantelzorg.nl.


www.vithulpbijmantelzorg.nl


Koffiepauze voor werkzoekenden

REGIO/DOETINCHEM - Wie wil weten hoe het Leerwerkloket kan helpen in de zoektocht naar werk, komt op 31 mei naar de Walk&Talk en laat zich informeren door Nathalie Hondelink, projectleider bij het Leerwerkloket Achterhoek. Nathalie komt vertellen over welke dienstverlening Het Leerwerkloket kan aanbieden. Daarnaast zal ze ook informatie geven over de huidige arbeidsmarkt.

Bij deze koffiepauze voor werkzoekenden is iedereen welkom. Een Walk&Talk geeft de ene keer inspiratie van een gastspreker en de andere keer een handige tip van een andere deelnemer. Tijdens deze koffiepauze kunnen werkzoekenden ook kennis brengen en juist andere deelnemers helpen. De bijeenkomst vindt plaats op 31 mei van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek van Doetinchem. Vanaf 9.30 staat de koffie of thee klaar. Kijk in de agenda op de website om gratis aan te melden.


bibliotheekwestachterhoek.nl

Duo Me-Ander speelt in de Lindese Molen. Foto: PR
Duo Me-Ander speelt in de Lindese Molen. Foto: PR