Kinderen van de Musicalschool Fame dansten en zongen. Foto: Liesbeth Spaansen
Kinderen van de Musicalschool Fame dansten en zongen. Foto: Liesbeth Spaansen

Zingen voor het goede doel

STEENDEREN - Het was zondagmiddag 11 juni druk in de Remigiuskerk in Steenderen. Daar konden liefhebbers van koorzang genieten van de door de Lionsclub Bronckhorst georganiseerde korenmiddag. Zowel de Lionsclub Bronckhorst als de Stichting Intermobiel kijken met veel plezier terug op een mooie middag.

De opbrengst is voor de Stichting Intermobiel, destijds opgericht door Veroni Steentjes, een jonge vrouw uit Steenderen die al geruime tijd bedlegerig is vanwege haar ziekte. Zij kon deze middag via FaceTime meeluisteren naar het concert. Zij genoot daarvan en in het bijzonder het lied 'Strong' wat prachtig voor haar werd gezongen.

Drie koren traden in het voetlicht, elk met hun eigen repertoire. Enjoy, Amazing en Fame. Gemengd koor Enjoy komt uit Steenderen. 'Enjoy' betekent 'plezier' en dat hebben de koorleden laten zien. Vrouwenkoor Amazing bracht eveneens vrolijke nummers. Tot slot bracht het jeugdmusicalkoor Fame, met jongeren tussen de zeven en veertien jaar enkele bekende musicalstukken ten gehore.

Het publiek kreeg wat zij verwachtte: een leuke en afwisselende muziekmiddag, met tussendoor een drankje en heerlijke hapjes.


www.intermobiel.com