Leden van de Toerclub Oldtimers Bromfietsen rijden een mooie herfstrit. Foto: PR
Leden van de Toerclub Oldtimers Bromfietsen rijden een mooie herfstrit. Foto: PR

Toerclub Oldtimers Bromfietsen Hengelo

HENGELO - Zondag 24 september stond weer helemaal in het teken van de oldtimer brommer. Op het TOB-plein verzamelden de leden van Toerclub Oldtimers Bromfietsen in Hengelo voor koffie met cake. De familie Wiegerinck kreeg dankwoorden voor al de kopjes koffie in de afgelopen zeventien jaar.

In de dichte mist (echt herfst) werd er omstreeks half elf begonnen aan de toertocht, uitgezet door Jan Brunsveld, van ruim honderd kilometer met dertig deelnemers. Na een uurtje rijden, kwam de zon erdoor, het werd een prachtige najaarsdag met spinnenwebben, gekleurd blad en paddenstoelen. De herfstrit ging richting Nijverdal de Holterberg, waar de middagpauze werd gehouden. De dames en heren hebben genoten van een geweldig mooie tocht. Eindstop was in Hengelo, waar onder het genot van een drankje nog nagepraat werd over de 17e najaarsrit.
Steeds meer rijders, ook dames, vinden het erg leuk om op een brommertje mee te rijden, geweldig. Jan en Tonny Walgemoet bedankt voor het bijeen houden van de groep. Blijf allemaal GEZOND,dan zien we elkaar weer in het

TOBrijders bedankt voor dit prachtige seizoen en tot het voorjaar van 2018.