Buren van Rein Linnenbank verrassen hem met zijn pensioen. Foto: PR
Buren van Rein Linnenbank verrassen hem met zijn pensioen. Foto: PR

Engelen rondom oecumenische vespers

HENGELO - De Raad van Kerken Hengelo nodigt in december iedereen uit, zich met stilte en bezinning voor te bereiden op het Kerstfeest. De tijd van Advent is tijd van verwachten. Uitzien naar het licht en de hoop op de Messias bezingen. Daarvoor organiseert de Raad van Kerken oecumenische vespers met als thema: 'Engelen om ons heen'.

Een half uurtje midden in de week kan iemand even stil zetten en rust bieden. Er wordt gelezen uit de Bijbel, samen gezongen en er is veel ruimte voor stilte en bezinning. Passende symbolische bloemschikkingen van Christien te Stroet helpen daarbij. Plaats van samenkomst is het Parochiecentrum naast de Willibrordkerk in de Spalstraat.
Deze periode zullen de vespers op woensdagavond zijn in plaats van dinsdag, mede vanwege Sint Nicolaas in de eerste week van Advent. De data van de vespers zijn: woensdag 6, 13 en 20 december. Aanvang: 19.30 uur. Graag tot ziens bij de oecumenische vespers.!
Contactpersoon is ds. Aleida Blanken, dominee@pknhengelogld.nl, telefoon 0575-461224.


Rein heeft pauze

STEENDEREN - Rein Linnenbank heeft zijn pensioengerechtigde leeftijd behaald na jaren werken in de bouw en de afgelopen achttien jaar als conciƫrge bij praktijkonderwijs te Zutphen. De laatste werkdag is hij thuis opgehaald door collega's en is deze dag feestelijk afgesloten op school. Rein heeft nu voldoende tijd voor zijn hobby's: biljarten, fietsen, samen met zijn vrouw Annie genieten van de (klein)kinderen en vrijwilligerswerk bij de plaatselijke voetbalvereniging SV Basteom. De buurt wenst Rein een fijn pensioen toe.