Quintus pakt geen winstpunten

HENGELO – De teams van Handbalvereniging SV Quintus speelden hun uit- en thuiswedstrijden op zondag 26 november. Helaas konden de teams de wedstrijden niet winnen. De heren senioren 2 speelden uit tegen HV Huissen HS3. Door het hoge aantal blessures had Quintus maar één wissel, tegenover de vijf van Huissen. De Hengeloërs wisten dus dat ze rustig en beheerst moesten spelen. Dit beheerste spel zorgde ervoor dat Quintus met rust 9-12 voorstond. Aan het begin van de tweede helft trok Huissen de stand gelijk en gingen beide teams gelijk op. Tegen het einde van de wedstrijd begon het beperkt aantal wissels Quintus op te breken. Daarnaast wist Huissen door middel van mandekking de angel uit de aanval van Quintus te halen. Eindstand 22-20. De dames van SV Quintus speelden in Sporthal de Kamp tegen de dames van OBW. De wedstrijd begon verdedigend erg goed. Tussenstand 5-8. Helaas konden ze dit niet volhouden en nam OBW de punten mee naar huis. Uitslag 9-21. De Quintus heren senioren 1 kwamen thuis in actie tegen de heren 1 van Duiven. Quintus kwam de eerste helft niet echt toe aan het eigen spel, resulterend in een ruststand van 10-4. In de tweede helft kwam Quintus nog niet voldoende tot scoren. Eindstand 13-20.