Voorverkoop Nieuwjaarsreceptie Bankdirecteuren op 3 december

VORDEN - Het is alweer de derde keer dat de zaal van Herberg word verbouwd tot een grote huuskamer of Ierse pub, want 2018 begint met een optreden van de Bankdirecteuren. Het optreden vindt plaats op 1 januari vanaf 20.00 uur. De voorverkoop start op 3 december om 12.00 uur bij De Herberg.

Rene en Patricia gaan alle oude bankstellen, varkensblazen-schemerlampen en hertegeweien van vorig jaar weer uit de kelder trekken en de huiskamer is weer als nieuw. Een hap van een oliebol, een teug champagne, een glas bier en de rest van de zaal liefdevol knuffelen omdat het oude jaar wederom verruild is voor een nieuwe. De Bankdirecteuren zullen op hun rode bankje zittend lekkere muziek spelen, en het publiek staat rondom de bank mee te feesten.

Patricia, Rene en de Bankdirecteuren nodigen iedereen uit om tegen een geringe entree op 1 januari alvast de beste avond van 2018 mee te komen maken. Er zijn 450 kaarten beschikbaar, en om iedereen gelijke kansen te geven kun je maximaal 4 kaarten per persoon kopen. Om het wachten enigszins aangenaam te maken komt de Bankdirectie zelf voor de gelegenheid repeteren in het café. Kun je gelijk je verzoekjes doorgeven voor 1 januari!


Potterie Heerink houdt open dagen

VELSWIJK - Potterie Heerink in de Velswijk heeft zaterdag 2 en zondag 3 december open dagen. Van 11.00 tot 16.00 uur is Jos en Elly Heerink vrijblijvend het atelier te bezoeken.

In het atelier wordt aardewerk opgebouwd uit kleine stukjes klei. De aardewerken voorwerpen worden gedroogd en gebakken in de elektrische oven op 900 graden. Om ze mooi op kleur te brengen gebruikt Jos de Raku techniek. Dit is een speciale techniek van aardewerk stoken waarbij de diversiteit aan kleuren ongekend is. Het eindresultaat blijft steeds verrassen.
Iedereen is welkom op de Neuzendijk 5 en Velswijk (Zelhem). Meer informatie bij Jos, 06-34125851.