Het Zelhems Mannenkoor op weg naar Kerst. Foto: PR
Het Zelhems Mannenkoor op weg naar Kerst. Foto: PR

Met het Zelhems Mannenkoor op weg naar Kerst

ZELHEM - Het Chr. Mannenkoor Zelhem organiseert op zondagmiddag 17 december een Kerstsamenzang in de Lambertikerk te Zelhem. Aanvang 14.00 uur. Het mannenkoor zal bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore brengen, waaronder ook een aantal nieuwe ingestudeerde kerstlieden.

Ook zal er medewerking worden verleend aan deze kerstsamenzang door het duo Marise en Jeshja, zang en pianospel, trompettiste Nathalie Menkhorst en fluitiste Chantal Hageman. Tevens is er gelegenheid voor samenzang van bekende kerstliederen onder orgelbegeleiding van Marijke Koster. Het koor staat onder leiding van Susanna Veerman en de piano wordt bespeeld door Yvonne Beeftink. Ook zij zullen samen op de piano een intermezzo verzorgen. De toegang is gratis. Aan de uitgang een collecte, voor het bestrijden van de onkosten.
Tijdens een Kerstconcert georganiseerd door de Vrienden van de Hengelose Remigiuskerk zal het Zelhems Mannenkoor ook te beluisteren zijn. Dit zal zijn op zaterdag 23 december in de Remigiuskerk in Hengelo Gld. Ook het Aaltens Mannenkoor zal hier aan meewerken. Aanvang van dit concert is 20.00 uur.


www.mannenkoorzelhem.nl