Exokan zeer succesvol in de regio

HENGELO - Exokan is weer zeer succesvol geweest op de streek- en districtstentoonstelling. In Winterswijk waar de streektentoonstelling plaats vond, hebben ze de eerste plaats gehaald met 469 punten van de acht verenigingen die hier aan mee konden doen.

Individueel zijn ook prima successen gehaald. Zo werd B. Zweverink drie keer kampioen, E. Berns drie keer kampioen, Jos Buiting twee keer kampioen, F. Willemsen twee keer kampioen, H. Vlemingh één keer kampioen, H. Luimes één keer kampioen en H. Hermans ook één keer kampioen. Verder werden er ook nog diverse tweede en derde prijzen gewonnen.

Op de districtstentoonstelling in Huissen heeft Exokan wederom de eerste plaats gehaald, ook nu weer met 469 punten. Individueel hadden ze hier ook weer veel kampioenen, zo werd Thechnico Arendsen drie keer kampioen en was hij ook jeugdkampioen, Marc Arendsen twee kampioen en hij had de mooiste Parkiet van de show, Evert Berns vier keer kampioen, Rilana Buiting twee keer kampioen, Frans Willemsen twee keer kampioen, Gert Rutjes twee keer kampioen en Henk Vlemingh ook twee keer kampioen. Ook werden hier nog diverse tweede en derde prijzen gewonnen.

Op 11 t/m 14 januari zullen de Nederlandse kampioenschappen in de IJsselhallen in Zwolle zijn, ook hier zullen onze beste vogels naar toe gaan. En later in januari zijn de Wereldkampioenschappen in Italië; ook hier zullen vier leden van Exokan naar toe gaan.


Zelhemse weekmarkt in kerstsfeer

ZELHEM - De weekmarkt in het dorpscentrum van Zelhem staat op vrijdag 22 december geheel in het teken van kerst. Bezoekers kunnen hier tussen 13.30 uur en 18.00 uur genieten van warme glühwein en chocolademelk. Het geheel is aangekleed met verlichte kerstbomen en vuurkorven.